Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vašek Noid Bárta / foto: Korzo

Noid a Lucie Bílá. Zase spolu?

Václav Noid Bárta sice stále vystupuje s bývalou manželkou Lucií Bílou na divadelních prknech, ale to je údajně vše. Slavný pár odmítá spekulace, že by se dal opět dohromady i v soukromí.

Vašek momentálně nikoho nechce a má jen dalekosáhlé plány. Osmadvacetiletý Noid nyní skládá hudbu k filmu, chce vydat cédečko se svou novou kapelou, kterou nedávno založil, a na léto chystá sérii koncertů. Také se těší, že vystoupí na některých festivalech.


"Zkoušíme celé dny, a docela nám to jde," pochvaluje si.

 

Učit se noty? K ničemu!
I když komponování je Vaškovým velkým koníčkem, noty se učit nechce. Fakt, že popsaný notový papír je pro něj španělskou vesnicí, ho vůbec netrápí…


"Noty se učit nebudu, to je k ničemu, nejsou potřeba. To, co si potřebuju zahrát, si zahraju a ke skládání je taky nepotřebuju. Když máte cikánské ucho a počítač, úplně vám to stačí," říká viditelně spokojený Vašek Bárta.


Zatímco práce se mu daří, v osobním životě to už je horší. Před časem se rozešel s přítelkyní Laurou. "Jsem sám a je to docela zajímavé. Nikoho nehledám, není vhodná doba," podotýká posmutněle.

 

Jen přátelé
O tom, že by se dal dohromady se svou bývalou manželkou Lucií Bílou, jak spekuluje bulvár, ale podle svých slov neuvažuje.


"Jsme pouze výborní přátelé. Lucka je skvělá ženská, na kterou nikdy nezapomenu. Jsme přátelé, ale nic jiného za tím opravdu nehledejte," zdůrazňuje Václav Noid Bárta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 51