Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Takhle se Sylvester Stallone namakal pro svou / foto: Shutterstock

Schwarzeneger a Stallone konečně spolu

Splnění snu fanoušků akčních filmů - akční legendy Stallone a Schwarzeneger se spolu objeví ve filmu!

Za několik týdnů se téměř smaže hranice mezi uměním a skutečným životem. Kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger stráví několik hodin před kamerou a bude hrát sám sebe ve filmu Sylvestera Stalloneho.

Film, v němž Sly bude stát před i za kamerou, se jmenuje The Expendables a vypráví o skupině žoldáků, která má za úkol sesadit jihoamerického diktátora.

Přehlídka ostrých chlápků
Stallone k filmu napsal scénář, sám ho režíruje a také si v něm zahraje. Dá se čekat, že půjde o pořádnou řežbu. Vedle Stalloneho a Schwarzeneggera se v něm totiž objeví také Jet Li, adrenalinový Jason Statham, obr Dolph Lundgren, znovuzrozený Mickey Rourke, béčkař Eric Roberts nebo charakterní  Forest Whitaker. Ultimativní spojení.

Natáčení filmu The Expendables začne 28. března v Brazílii, pak se na dva měsíce přesune do New Orleans. Guvernér bude svou scénu ovšem natáčet v Los Angeles, jak v úterý uvedla komentátorka Sheryl Main, která spolupracuje se Sylvesterem Stallonem.

Po hvězdné herecké kariéře jde nyní u Schwarzeneggera o nezvyklé účinkování na "velkém plátně". Jak Arnold, bývalá hvězda akčních filmů, potvrdil, od té doby, co se v roce 2003 stal guvernérem, se před kameru pro své přátele postavil pouze třikrát. Jeho role bude tentokrát výmluvná: guvernér Kalifornie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 330