Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Opilá Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse: pořád stejná zombie

Po dlouhém pobytu v Karibiku, kde jí to vyloženě svědčilo, je už zas ve svých starých, zajetých kolejích a znovu jede ve večírcích a chlastu...

Netrvalo dlouho a je zase tam, kde byla. Dva měsíce v Karibiku byly krásné, ale nepomohly na dlouho. Amy se sice vrátila v lepší kondici a vypadala zdravě, ale chvilkový pobyt v Londýně ji zase stahuje na dno.

 

Potácí se po ulicích v alkoholovém opojení, v noci brázdí noční Londýn s pivem v ruce, kamarádkou po boku, zarudlýma očima a hořící tváří. Flámy končí pravidelně brzy nad ránem, má zcuchané vlasy a vypadá opravdu žalostně. Prostě je to stará známá Amy. Bohužel. Všechno totiž vypadalo už poměrně nadějně.

 
Průšvih střídá průšvih

Jednou v noci ji paparazzi vyfotili v růžové saténové sukni a černé halence, nebýt tak opilá a sjetá, vypadala by skoro jako dáma. Tyhle kusy oděvu jsou nejspíš částí outfitu, který si pořídila během nákupního šílenství v obchodním domě Selfridges. Celkem tam nechala přes půl miliónu korun a pořídila si dost modelů odhalujících dekolt.

magazin.cz

 

Amy během karibského pobytu hodně přibrala a vypadá o notný kus více jako normální člověk. Už má i nějaké křivky, podařilo se jí nabrat tolik, že se z nezdravě vypadající velikosti 4 dostala až na úctyhodnou desítku. Ale to je jediné pozitivum.

 

Ovšem mimo to je to průšvih. Jeden střídá druhý. Zase vyráží do města nalehko, protože posilněna alkoholem zapomíná, že venku je ještě pořádná kosa. Zase má prapodivné modely, ve kterých vypadá jako zmoklá slepice. Návrat ke starému způsobu života Amy plnému večírků a pařeb zase tlačí ke dnu. Drogy, alkohol, večírky a nedostatek spánku z ní znovu pomalu dělají trosku.

 
Tři různé velikosti

Během posledního roku vystřídala Amy tři různé konfekční velikosti. Byla vyhublá, hubená i normální. Je to s ní jako na horské dráze. Jenže proto také všechny zajímá, proto ji novináři pronásledují na každém kroku. Je to zlobivá holka, která na sebe většinou nedbá a ráda se ničí a zachází až do krajnosti.

magazin.cz

 

Po návratu k alkoholovému opojení a nočnímu hýření se chce vrátit také na pódia. Naposledy se na nich objevila loni během festivalové sezóny. Teď chce zase vystupovat v rámci oslav Island Records. Koncert nabitý hvězdami se má uskutečnit v Londýně na konci května.

 

Série comebacků v podání Amy tím nekončí. Navíc chce získat zpět manžela Blake Fiedler-Civila, kterého rozčílila svým karibským románkem s mladým hercem natolik, že se s ní plánuje rozvést a ignoruje její úsilí o vyžehlení celé záležitosti. Ačkoliv jí to přátelé rozmlouvají a byli by rádi, kdyby ho poslala k vodě, ona trvá na tom, že Blake je láskou jejího života.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 483