Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Halina Pawlowská / foto: Shutterstock

Skočte na sklenku s Halinou Pawlowskou

Halina Pawlowská má svou poradnu a připravuje pořad.

"Téma mého nového televizního pořadu bude znít OPUSTIL MNE PRO JINOU", prozrazuje o svém novém projektu Halina na svých webových stránkách. Vypadá to, že se můžeme těšit na další chytlavý televizní pořad podobný Banánovým rybičkám, kde Halina se svými hosty bude diskutovat a hledat rady jak přežít nebo naopak - jak se problémům vyhnout.

magazin.cz

 
Žádné celebrity, ale VY!

Do nového pořadu nebude zvát celebrity, ale diváky! Nebojí se s publikem navázat bližší kontakt, dokonce se na své čtenáře obrací s výzvou: "Naše spolupráce může probíhat tak, že si budeme psát nebo mailovat, nebo že se sejdeme u vína, že vás pozvu do divadla na své představení nebo do televizního publika při natáčení, nebo že se stanete mým hlavním hostem před TV kamerami a tam si budeme vzájemně vyprávět, co se nám stalo a jaký máme názor na nevěru, na rozchody a na naši budoucnost vůbec."

 

Takový přístup se u známých osobností vidí málokdy! Nebo znáte někoho ze showbusinessu, kdo Vás v poslední době pozval na skleničku, aby si s Vámi popovídal o tom, co Vás trápí? Těžko!

 

Takže s jakýmkoliv dotazem ohledně vztahu, lásky, sexu, zdraví nebo jen pro radu jak se nezbláznit, pište Halině do její Láskyplné poradny na www.halina.cz a pak už jen stačí čekat na pozvání do televize a nebo alespoň na odpověď přímo od slavné Haliny Pawlowské.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43