Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Joaquin Phoenix / foto: Daily Mail

Joaquin Phoenix napadl fandu. Přeskočilo mu?

Herec, hudebník a příležitostný rapper Joaquin Phoenix skočil během svého krátkého vystoupení v Miami Beach z pódia na jednoho z fanoušků, který ho slovně provokoval. Krátce na to byl ochrankou eskortován z klubu ven.

Herec, který byl za vedlejší roli císaře Commoda ve filmu Gladiátor nominován na Oscara a stejně přesvědčivě ztvárnil zpěváka Johnyho Cashe ve filmu Walk the Line, se koncem loňského roku rozhodl opustit úspěšnou hereckou dráhu a věnovat se hudbě. Jako muzikant se ovšem chová zvláštně.

magazin.cz

Klub v hotelu Fontainebleau v Miami Beach, ve kterém měl vystupovat, naplnily stovky lidí, kteří se přišli podívat právě na Phoenixe. Ten je však nechal čekat téměř čtyři hodiny, zatímco dýdžejové vyplňovali čas hip-hopem a house music.

Reklamní trik, nebo ztráta reality?
Phoenix se objevil na pódiu ve dvě hodiny ráno, kouřil cigaretu, byl neupravený v tmavém obleku a v teniskách, s rozcuchanými vlasy a hustým vousem.

magazin.cz

Začal nesrozumitelně rapovat do rytmu, který mu přehrával DJ, a pokyvoval při tom hlavou.
Potom zareagoval na slovní provokaci jednoho diváka z publika, který stál hned pod pódiem, slovy: "Máme tady v publiku pěkného č...!" A po těchto slovech Phoenix skočil do davu, aby si to s ním vyřídil ručně.

Není zřejmé, zda šlo o skutečný incident, nebo o sehrané divadélko. Celou scénku totiž natáčel Phoenixův švagr, herec Casey Affleck. Ten teď připravuje dokumentární film o Phoenixově kontroverzní zpěvácké kariéře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62