Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: New Line Cinema

Takhle si Cameron Diaz oholila hlavu

Film někdy žádá oběti – Cameron Diaz musela obětovat své vlasy.

Cameron Diaz, která proslula především v romantických komediích, překvapila své fanoušky, když ve svém novém filmu ztvárnila úplně opačný charakter. Oblíbená herečka hraje matku tří dětí v dojemném příběhu rodiny bojující s rakovinou.

My Sister´s Keeper je adaptací stejnojmenného bestselleru Jodi Picault. Cameron hraje Sáru, která si ze solidarity se svou dcerou trpící leukémií oholí hlavu.

magazin.cz

Drama řeší otázku, zda je morálně přípustné geneticky vyrábět děti - „dárce“. Zoufalá rodina Fitzeraldových si pořídí nejmladší dceru Annu, která funguje jako genetická banka pro starší nemocnou sestru Kate. Odmalička jí dává krev a kostní dřeň, aby sestře prodloužila život.

I přestože Anna a Kate spolu mají velmi silný vztah, vzepře se třináctileté děvče poté, co rodiče chtějí, aby své sestře darovala ledvinu. Kate si najme právníka, kterého hraje Alec Baldwin, aby jí pomohl zažalovat rodinu a pomohl ochránit její tělo.

magazin.cz


magazin.cz

Následný soudní proces zničí celou rodinu i matčino manželství. Ušetřen nezůstane ani nejstarší syn Jasse, který se cítí odstrčen a nakonec se z něj stane pyroman.

Filmová premiéra je v USA naplánována na letošní léto, do české distribuce zatím zakoupen nebyl.

Podívejte se na trailer:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 416