Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bruno / foto: Universal/Daily Mail

Bruno ještě nechutnější než Borat?

Sasha Baron Cohen, známý rovněž jako Borat, dokončuje svůj nový film. Bude ještě víc šokující než ten o Boratovi?

Britský komik Sasha Baron Cohen rád šokuje a zesměšňuje. V našich kinech jsme mohli vidět, jak ve si snímku Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu utahuje ze země neomezených možností.

Cohen s filmovým štábem putoval po Spojených státech a uváděl do rozpaků nic netušící lidi, kteří se domnívali, že jsou svědky natáčení skutečného dokumentu pro Kazašskou televizi. Svou drsností a nekorektností málem způsobil mezinárodní politický incident.

Jeho předchozí dílko Al G, které bylo natáčeno podobným způsobem, bylo jen o něco málo mírnější.

magazin.cz
magazin.cz

Teď přichází s novým převtělením – hraje homosexuálního módního novináře Bruna a v upnutých kalhotách a svým skandálním chováním dokonce způsobil poplach na americkém letišti ve Wichitě v Kansasu.

Na letiště dorazil jako Bruno oděn do těsného trika a kraťásků a začal tančit. Místní asi neviděli mnoho vyzývavých týpků, protože ho bezpečnostní služba vyvedla z areálu letiště.

I ve zbytku filmu posouvá Bruno hranice vkusu až na samou mez únosnosti, například pózuje téměř nahý na koni.

Bruno slibuje, že jeho letošní film bude skutečně odporný.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 725