Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Timberlake / foto: Archiv

Justin Timberlake horolezcem kvůli vodě

Pěvec Justin Timberlake si našel novou zábavu, hodlá pokořit Kilimandžáro, a to prosím doslova. Prostě chce vylézt na nejvyšší horu Afriky.

Proč, tážete se? Prý proto, aby upozornil na celosvětový nedostatek pitné vody. Není sice příliš jasné, jak přesně na to chce Justin upozornit, výstup na horu je možná efektní, ale víceméně zbytečný. Nicméně nekažme mu radost.

Dost na tom, že stejný nápad jako on dostali i rappeři Kenna a Lupe Fiasco. Pro prvně jmenovaného má výprava osobní nádech, neboť jeho otec kdysi požil zdravotně závadnou vodu a málem to nepřežil. Kenna se také trochu uraženě nechal slyšet, že s Timberlakem nespolupracuje a trénuje na vlastní pěst.

Zřejmě se ho trochu dotklo, že slavnější Justin hodlá udělat podobnou věc. Buď jak buď, na Kilimandžáru se to zřejmě v blízké budoucnosti bude hemžit popovými a rapovými umělci.

Bude i píseň
Pokud jde o Justina Timberlakea, v současné době dokončuje nové album, kterým samozřejmě hodlá navázat na úspěšné Future Sex/ Love Sound. Zatím je ve stádiu lovení zpěvaček, hodlal oslovit i Kylie Minogue a zatím se mu povedlo splašit Ciaru, která s ním nazpívala track Love Sex Magic. Rád by si také střihnul nějaký kousek s Rihannou.

Připomeňme ještě, že krom skládání a zpěvu vlastních věcí se Timberlake věnuje práci i pro jiné. Společně s uctívaným i nenáviděným Timbalandem má prsty v zatím posledním albu britských manekýnů Duran Duran Red Carpet Massacre.

Teď jenom pevně doufejme, že Justin ten náročný výlez na Kilimandžáro zvládne, že se tam s těmi dvěma rappery nepofackuje a že o výletu pak složí a nazpívá nějakou tu pěknou písničku. A že bude konečně dost té pitné vody. Amen.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 186