Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

SENSATION - světový taneční fenomén

Na začátku června bude mít až sedmnáct tisíc návštěvníků příležitost zažít Sensation opět v Praze, kde byly předcházející dva ročníky vždy beznadějně vyprodány.

magazin.cz
Stejně jako každý rok, Sensation představí nové vizuální téma a show. Po Vesmíru a Zahradě v Edenu nás 6. června čeká dosud největší a nejnákladnější výprava v historii Sensation s názvem The Ocean of White.

Vstoupíte do dechberoucího vodního světa s osmdesáti metrovým útesem rozdělujícím taneční plochu, kde na vás čekají jedinečné performance, videoprojekce a speciální efekty, které vycházejí z tématu oceánu.

To vše je podtržené jedinečnou atmosférou, kterou vytvoří několikatisícový dav návštěvníků, kteří jsou všichni oblečeni v bílém.

Světový vrchol
I v letošním roce vystoupí na Sensation absolutní světová DJská špička čítající jména jako Eric Prydz, Tocadisco, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn a Housequake.

Vedle vystoupení těchto hvězd bude jedním z vrcholů večera populární Megamix, což je půlhodinový blok sestavených z největších tanečních hitů minulosti a současnosti. Během Megamixu sice nehraje žádný DJ, ale o to je větší důraz kladen na vystoupení akrobatů a dalších performerů, která jsou doprovázena spektakulární show a ohňostroji.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 141