Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Ewě Farné utekla kapela. Proč?

Ewa Farna se po dvou letech rozchází se svou kapelou. Zlí jazykové tvrdí, že důvodem byly rostoucí neshody mezi zpěvačkou a její skupinou.

Podle Leška Wronky, který Farnou zastupuje, jsou příčinou ambice bývalé doprovodné skupiny zazářit na nebi pop-music samostatně.

Zpěvačka proto v těchto dnech vybírá nové muzikanty, kteří by ji doprovodili na jejím podzimním turné, kde představí svou novou desku.

Ve škole nesmí zameškat
"Album jsem se nakonec rozhodla natočit až o prázdninách, ve škole teď nemůžu v žádném případě zameškat. Už tak to mám kvůli koncertům dost nahnuté," svěřila se již před časem Farna. Nové cédéčko by podle Ewy mělo být kombinací různých hudebních stylů.

"Něco mezi hardrockem a elektropopem. Kolik tam ale bude písniček, to zatím vůbec netuším. Odhaduji tak dvanáct, třináct, jako obvykle. Možná tam budou i skladby v angličtině, " dodala zpěvačka.

Pokud tedy vše dopadne dobře, čeká Farnou během léta 25 koncertů v Čechách a několik koncertů, včetně věhlasného festivalu polské písně Opole 2009.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 718