Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fedde Le Grand / foto: Shutterstock

Unikátní housová párty plná hitů

Nenechte si ujít unikátní party s DJem Fedde Le Grandem.

magazin.cz
V pátek, 8. května 2009, vystoupí na třetím letošním vydání PURE holandská houseová hvězda Fedde Le Grand. Autor hitů „Put your hands up for Detroit“ či „Let Me Think About It“ se u nás poprvé představil na loňské Sensation, kde si okamžitě získal sympatie mnohatisícového davu.

Fedde Le Grand do Prahy zavítá v rámci svého OUTPUT WORLD TOUR, při kterém navštíví metropole jako New York, Miami, Barcelona, Paříž, Amsterdam, Londýn, San Paulo, a další.

Jeho vystoupení vždy přináší porci té nejlepší house music plnou nejnovějších hitů a remixů z jeho bohaté produkce, a i tentokrát se můžeme těšit na strhující show, kterou podpoří domácí DJs Michael Burian a Brian.

PURE party se odehrávají v novém unikátním prostoru SaSaZu v pražských Holešovicích. Speciálně pro PURE je vždy posílen zvukový aparát a jsou přivezeny další speciální efekty. O videoprojekce se tradičně starají holandští Vision Impossible. Vstupenky a VIP vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

Weby:
www.pureprague.cz
www.feddelegrand.com

VIDEO: OUTPUT WORLD TOUR

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 35