Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Courtney Love / foto: Shutterstock

Courtney Love má další průšvih

Skandalistka, herečka, muzikantka a samozřejmě vdova po Kurtu Cobainovi má na triku další ze svých mnoha skandálů. Tentokrát je to žaloba ze strany společnosti American Express.

Ve světle někdejších aférek prostořeké Courtney je to sice jen taková prkotina, ale proč se nepopást. Takže, American Express po milé Love požaduje zaplatit částku mírně přesahující 350 000 dolarů. Krom dlužné částky tato suma obsahuje i poplatky a náklady na žalobu. Jak ale sdělila mluvčí obžalované, tato o ničem takovém neví.

Nebylo by ale divu, v poslední době se toho na Courtney valilo ze všech stran. V únoru ji zažalovala jistá módní návrhářka, které se nelíbily nactiutrhačné poznámky, které o ní Love psala na Twitteru.

Loni měla na triku žalobu od poradenské firmy, která požadovala podíl na zisku z částečného prodeje práv na vydávání skladeb Nirvany. Šlo tenkrát o rovný milión dolarů.

Herečka nebo zpěvačka?
Courtney Love je jedna z nejvýraznějších ženštin na rockové scéně. Nejvíc na sebe samozřejmě upozornila po boku Kurta Cobaina, frontmana Nirvany, který si v roce 1994 dobrovolně sáhl na život.

Proslula také jako frontwoman skupiny Hole a v neposlední řadě jako herečka. Český rodák Miloš Forman si ji vybral do dvou svých kousků: hrála manželku Larryho Flynta ve snímku Muž verus Larry Flynt a přítelkyni Andyho Kaufmana Lynne v památném Muži na měsíci. Dále hrála například ve filmech Basquiat, 200 cigaret a dalších.

S Hole natočila tři desky – Pretty On The Insine, Live Through This a Celebrity Skin. Její vztah s Cobainem mnozí stavěli na úroveň vztahu Sida a Nancy, případně Johna a Yoko. Bez zajímavosti taky není, že jistí bývalí členové Nirvany jí dodnes nemohou přijít na jméno.

A vsadil bych se, že to rozhodně není poslední skandálek, který se kolem téhle dámy vyrojil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49