Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Lady Gaga explodovala prsa

Tak to tu snad ještě nebylo – vybuchující, oheň sršící prsa v přímém přenosu.

Lady Gaga není žádné ořezávátko. Ví, co chce a jde si tvrdě za tím. Nebojí se odhalených partií ani drobných skandálků. Naopak čím víc, tím líp – ze stránek bulvárních časopisů nesleze ani den.

Naposledy se stala středem pozornosti na předávání kanadských hudebních cen Much Music awards. Dá se říct, že si pro sebe ukradla celou show, když předvedla své elektrizující představení.

magazin.cz


magazin.cz

Elektro popová diva nastoupila na pódium v explosivním Madonnině stylu - oblečená v latexovém, stříbrem pobitém korzetu a miniaturních kalhotkách a obligátními černými kozačkami s jehlovými podpatky - za doprovodu pyrotechnických efektů a spolu s tanečníky oblečenými za sexy policisty předvedla dráždivou tanečních show.

Vrcholem tanečního čísla by výbuch jejích prsou. Jak je patrné z obrázků, nejednalo se o nehodu, ale o poměrně odvážný počin. Kdo by si s pokerovou tváří na prsa namontoval dva malé ohňostroje, nechal je explodovat a ještě při to zpíval? Jedině snad zpěvačka písně Poker Face!

Třiadvacetiletá Gaga, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta si posléze domů odnášela cenu za Nejlepší mezinárodní videoklip za songu, už o ní byla řeč, ano, za Poker Face.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 018