Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: PamelaAnderson.com

Bouchněte šáňo. Pobřežní hlídka se vrací!

Záchranáři v červeném míří na stříbrná plátna. Vrátí se alkoholik Hasselhoff?

Ten seriál zná snad každý. A není to jeden z těch, které Spojené státy americké vyváželi do zaostalého zahraničí jako „falešný luxus“. Pobřežní hlídku, v originále Baywatch, mají ve velké oblibě i Američané. Vždyť dala vzniknout hvězdám, jako jsou Pamela Anderson nebo David Hasselhoff.

Má to být komedie
Podle zatím neoficiálních, ale důvěryhodných informací se sice nevrátí samotný seriál, nýbrž jeho remake v podobě filmu. Mělo by jít o jakési volné přepracování, které se nebude štítit ani komediálních prvků. Jen aby to nedopadlo jako parodie, i když kult, který se kolem seriálu vytvořil, si o to vysloveně říká.

Filmová společnost Paramout prý už oslovila scénáristu Jeremy Garelicka, jenž napsal například Rozchod s Jennifer Aniston, aby pro snímek vytvořil scénář.

Paradoxem je, že Garelick rozhodně nepatří mezi fandy seriálu – dokonce ho ani nesledoval. Když si ale přečetl jeho scénář a dostal úkol, aby na něm postavil komediální film, doslova se nadchnul a dnes tvrdí, že je to skvělý materiál, z něhož by mohla vzniknout zábava tak trochu ve stylu Policejní akademie.

Zavolají ožralovi?
Příběh by se měl točit kolem dvojice nemehel, kteří se chtějí stát plavčíky, ale zjevně na to, aby mohli běhat vedle těch krásných ženských a mužských těl na kalifornské pláži, nemají. Jejich snaha už je sama o sobě velkým příslibem vtipné komedie.

Otázkou je, zda se ve filmu představí některé z původních hvězd, které mají jednoznačně nejlepší léta své kariéry za sebou. Třeba takový David Hasselhoff má vážné problémy s alkoholem a jeho dcery už ho několikrát našly doma v nedobré kondici.

Jedna z nich takové setkání dokonce zaznamenala a vězte, že to není hezká podívaná. Hasselhoff by se tak musel hodně snažit, aby se dostal zpět do kondice, s níž ohromoval fanynky na celém světě.

A třeba si dá říct i Pamela.

Zavzpomínejte


Opilý Hasselhoff

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 122