Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Shutterstock

VIDEO: Megan Fox běhá nahá a žere muže!

Ne, Megan Fox se nezbláznila ani není stíhána pro masové vraždy mužů, jen jsme se pokusili v titulku shrnout ty nejzajímavější momenty jejího nového filmu Jennifer´s Body.

Megan už nebavilo hrát poslušnou holčičku prchající ruku v ruce s Shiou LaBeoufem před zlými roboty. Její nová role dává slovu vamp další význam.

Megan hraje krásnou roztleskávačku Jennifer, kterou posedne démon. Ona pak trhá na kusy a jí každého muže, který se jí pokouší dostat do kalhotek. A protože démon nosí tvář Megan Fox, není o nápadníky nouze. Není divu, že okolní lesy se začnou plnit roztrhanými těly členů fotbalového mužstva místní střední školy.

Vypadá to asi takhle:

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

...A HAM

Pravdu zná jen Jennifeřina nejlepší kamarádka Needy (Amanda Seyfried), která se jí v jejím řádění snaží zabránit. Jestli se jí to podaří, nebo ne, se neví, neboť konce se ve slušné společnosti neprozrazují. A navíc argument, který zazní z traileru: „Já nezabíjím lidi, pouze muže“ je docela přesvědčivý... a my se dočkáme překvapivého konce.

Jak je vidět z námětu i traileru, půjde o nenáročnou oddechovku určenou dospívající mládeži. Hodně naznačeno, málo ukázáno. Do našich kin by měla krvavá Megan vtrhnout koncem října.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 330