Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Steven Tyler / foto: Shutterstock

Steven Tyler blbnul a skončil v nemocnici

Už taky není nejmladší. Frontman Aerosmith Steven Tyler si chtěl tak trochu spontánně zařádit na pódiu, ale dopadlo to neslavně. Spadl a museli ho odvézt do nemocnice.

Incident proběhl následovně. Aerosmith hráli na motorkářském srazu v americkém Sturgisu. Tyler to rozparádil, chtěl pobavit přítomné improvizovaným tancem poté, co během skladby Love In An Elevator vyplivla elektrika. Jenomže klopýtnul a spadl mezi lidi. Přiběhla ochranka, přitáhla ho zpět na pódium a lid zajásal. Chvíli to vypadalo, že je všechno v pořádku, jenomže nebylo. Tylera museli za chvíli odvést a kytarista Joe Perry oznámil, že koncert je u konce a frontman putoval do nemocnice.

Steven Tyler se zranil na hlavě, na krku a na ramenou, ale jak oznámil mluvčí společnosti, která sraz uspořádala, nijak vážně na tom nebyl. Dokonce prý žertoval s lékaři, kteří ho nakládali do helikoptéry.

Nemocnice v Jižní Dakotě prohlásila, že Tyler potřeboval ošetřit, ale rozsah zranění neuvedla.
Inu, někdy není od věci si uvědomit, že člověk už není mladý býček, aby mohl beztrestně vyvádět špumprnákle. Na druhé straně - tohle se může samozřejmě stát i muzikantovi o generaci i více mladšímu.

Milionová kapela
Aerosmith jsou ve svém ranku žijící legendou, hardrocková formace má za sebou několik desítek alb a milionových hitů – Crazy, Amazing, Jaded, Jeanie’s Got A Gun a dalších. Dvojice Tyler/Perry bývá nikoliv jen díky fyziognomii přirovnávána ke glitter twins Keithi Richardsovi a Micku Jaggerovi.

Kapela vznikla v roce 1970, dostávala se zvolna do povědomí, ale srážely ji problémy s drogami. Renesanci zažila v druhé polovině 80. let s alby Permanent Vacation a Pump a kralovala v devadesátkách díky deskám Get a Grip, Nine Lives a nákladnými výpravnými videoklipy. Hrála v nich také Tylerova dcera Liv Tyler, později úspěšná herečka (Armageddon, trilogie Pán prstenů).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42