Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Přístroj na zvětšení penisu z ryzího zlata!

Tak tohle je bezkonkurenčně nejdražší erotická pomůcka na světě...

Saudský obchodník si koupil zřejmě nejdražší erotickou pomůcku na světě. Za zvětšovač penisu z osmnácti karátového zlata, vykládaný 40 drahokamy a rubíny, zaplatil kanadské firmě bezmála 50 000 dolarů (890 000 Kč).

Když společnost X4 Labs, výrobce laboratorních přístrojů, přijala tuto neobvyklou žádost, musela zaangažovat montrealského klenotníka, aby jí pomohl s návrhem a designem výrobku. "Tato pánská zdravotní pomůcka je rozhodně nejdražší trakční přístroj, který jsme kdy vyrobili. Myslím, že jsme opravdu vytvořili světový rekord," řekl výrobce zlatého předmětu.

O kupci je známo jen to, že žije ve městě Jeddah. Zlatý zvětšovač penisu mu přiveze opancéřované auto začátkem října. Podle agentury AFP saudské úřady zakazují dovoz erotických hraček, výrobce ale tvrdí, že jde o lékařskou pomůcku.

Zlatý penis v obrněném autě
"Byla to neobvyklá žádost. Napřed jsme to nebrali vážně, ale jakmile nám poslal zálohu, museli jsme zakázku přijmout. Samozřejmě, když jsme projekt představili klenotníkovi a požádali ho o spolupráci, vzbudilo to pár úsměvů," říká Rick Oh, spolumajitel X4 Labs.

Zákazník však tvrdil, že potřebuje zlatou konstrukci, protože má na nerezovou ocel silnou kožní reakci. Až později zákazník požádal vyložit přístroj diamanty a rubíny.

"Mužské ego je v jistém ohledu velmi sobecké a myslím, že pro společnost, jako je naše, by se podobné zakázky mohly stát normou," říká koordinátor produktu Matt West.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 156