Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Josh Hartnett / foto: Shutterstock

Josh Hartnett se stane Pistolníkem

Fanoušci Stephena Kinga se ale nemusí bát…

Nepůjde totiž o adaptaci první knihy ze série Temná věž. Tenhle Pistolník pronásleduje vrahy svých rodičů a záda mu bude krýt ještě brácha. V pořadí 1 538 963. příběh o pomstě natočí Chris Nahon, který zatím svoje umění předvedl jen v hrané verzi japonského anime Blood: The Last Vampire.

Aby to celé nebylo tak fádní, odehraje se snímek Gunslinger (originální název) v zasněžených kulisách Ameriky a do kolonky žánr si zapíše sci-fi western, protože Hartnett osedlá koně v post-apokalyptickém světě blízké budoucnosti.

Podle producenta Marka Williamse nabídne film osvěžující přístup k westernu a ukáže, co by se stalo, kdyby se vrátilo bezpráví Divokého západu… ale s lepšími zbraněmi. Slovo lepší je dost široký pojem, takže z toho můžou vylézt souboje s pepřovými spreji i rodeo s laserovými lasy.

Už teď běží v kinech animované Číslo 9, v březnu dorazí se zpožděním adaptace McCormacovy útlé knížky Cesta (za mořem ji uvedli v listopadu) a pronásledovat ji bude Book of Eli s Denzelem Washingtonem v hlavní roli. Fanoušky apokalyptických filmů čeká (na rozdíl od jejich hrdinů) zářná budoucnost i bez atomových hřibů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46