Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Film o Jacksonovi bude v kinech jen 2 týdny!

Objevily se další doplňující informace o nečekaném úmrtí zpěváka Michaela Jacksona.

Smrt krále popu Michaela Jacksona asi zůstane navždy obestřená tajemstvím, nicméně vyšetřovatelé přicházejí s novými informacemi, které vnášejí alespoň trochu světla do posledních okamžiků jeho života a nečekané smrti.

Naposledy jsme vás informovali, že oproti prvním zprávám, které tvrdily, že Jackson byl před smrtí v dezolátním zdravotním stavu, bylo jeho tělo ve velmi dobré kondici. „Jeho zdravotní stav byl dobrý,“ nechal se rovněž slyšet lékař Zeev Kain z univerzity v Kaliforni, který dostal lékařskou zprávu od agentury AP.

Osudným se mu stalo předávkování silným anestetikem Propofol, které mu naordinoval jeho osobní lékař Conrad Murray. Policie případ Jacksonova úmrtí nyní vyšetřuje jako zabití.

Film kiny prolétne
Chcete-li si na krále popu zavzpomínat společně s dalšími fanoušky, máte možnost tak učinit v kině – na 29. říjen se chystá premiéra filmu This Is It, který zachycuje přípravy na Jacksonovy comebackové turné, podíváme se do zákulisí a zjistíme, jak to vypadalo na zkouškách.

Film se bude promítat pouhé dva týdny a soudě dle extrémně nadupaného traileru se máme nač těšit. Ke snímku samozřejmě vyjde i dvojdiskový soundtrack s nevydanou skladbou This Is It a dalšími sběratelskými lahůdkami.

Podívejte se na trailer:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 101