Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nový Soboj Titánů / foto: Shutterstock

Takhle vypadá nový Souboj Titánů

Čerstvé fotky z remaku klasické fantasy.

Přerostlí štíři, souboj s Medúzou, Kraken ničící města, prokletý Kalibos nebo soví plecháč Bubo... Souboj Titánů z roku 1981 byla pecka, na kterou se stály fronty i v našich kinech. Perseovo bájné dobrodružství se stalo klasikou i díky trikům z dílny Raye Harryhausena, ačkoli dnes už působí spíše úsměvně.

magazin.cz

Vypustili Krakena?
V remaku, který právě natáčí Louis Leterrier, budou zastaralé loutky nahrazené moderními CGI efekty. Módní diktát tím ale nekončí. Podle prvních fotek z magazínu Empire se bude zatraceně přitvrzovat, protože tak to dnes mají diváci rádi.

Polotopánky a hebkou tuniku nahradí zbroj jak ze Třístovky a Perseovy kadeře se zkrátily na vojenský sestřih. V hlavní roli se drsoní Sam Worthington, nastupující hvězda z posledního Terminátora nebo Avataru, což je asi nejočekávanější snímek v galaxii.

magazin.cz
magazin.cz

Souboj hvězd?
Souboj bohů podpoří kvalitní herecké obsazení – Dia na straně dobra hraje Liam Neeson a z Ralpha Fiennese bude vládce podsvětí Hádés, který by své království rád rozšířil také ve vyšších patrech. Zastavit by ho měl právě Perseus se svojí družinou, ale ještě předtím pokosí čarodějnice nebo Medúzu (na fotce už je v pytli).

Podle vlastních slov má pařížský rodák Louis Leterrier k původnímu snímku úctu a nechal se jím inspirovat při finále svého předchozího filmu Neuvěřitelný Hulk. Výsledek se v kinech ukáže 26. března 2010, do té doby se bude natáčet na Kanárských ostrovech, Islandu nebo v Etiopii.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46