Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Toy Story - Woody / foto: Disney - Pixar

Toy Story se vrátí. A bude ve 3D

Podívejte se na dvě upoutávky a spoustu nových plakátů k filmu Toy Story 3!

Kdo dnes není trojrozměrný, jako by nebyl. Tahle mánie už postihla i borce z Pixaru, takže nový díl Toy Story nemá jen přídomek 3, ale také D. Na druhou stranu bychom se neměli bát, že zrovna tvůrci Aut, Vall-Iho nebo hledaného Nema začnou sázet na laciné efekty a zapomenou na poutavé příběhy, které okouzlují děti i dospělé. Nutno podotknout, že třetí rozměr vykoukl i z některých scén jejich nejnovějšího animáku Vzhůru do oblak.


Režii „threequelu“ Toy Story dostal na starost Lee Unkrich, pro něhož půjde o samostatný režisérský debut. V týmu Pixaru je už od roku 1994, začínal jako střihač a spolurežíroval druhý Příběh hraček nebo třeba Příšerky s.r.o.


Po deseti letech se vrátí hlasové osazenstvo hlavních rolí, takže pokud se k nám dostane nějaká titulkovaná kopie, uslyšíme Toma Hankse (Woody), Tima Allena (Buzz Rakeťák) nebo Joan Cusackové (Jessie). Dokonce i chlapce Andyho bude dabovat neznámý (a původní) John Morris, který roste se svou nejslavnější rolí.

Co se týče nových tváří (nebo spíš hlasivek), do příběhu se vetře (nebo spíš vemluví) bývalý agent 007 Timothy Dalton v roli záporáka a Michael „Batman“ Keaton jako krasavec Ken. V upoutávkách je ale ještě nehledejte, neodhalují totiž příliš detailů o příběhu. Spíše brnkají na nostalgické struny a když Buzze resetují ve španělském rozhraní, dojde také na kastaněty.

Třetí Příběh hraček přijde do českých kin 19. srpna 2010, ještě předtím budou uvedeny oba díly upravené do 3D. První poběží od 6. května, pokračování přijde na řadu 3. června.

Na upoutávky nového Příběhu hraček se podívejte zde:

https://www.youtube.com/watch?v=5f-MYl-HzNw

a zde:

https://www.youtube.com/watch?v=v_FfHA5whXc

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 83