Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Russell Brand v Kopačkách / foto: Bontonfilm

Bude film sexuálních trapasů. I s ejakulací!

Russell Brand bude na plátně ejakulovat. Natáčí totiž autobiografický film.

Herec Russell Brand si zahraje ve filmu, který je inspirován i jeho vlastními sexuálními trapasy. Britský komik, který před časem zvládl svou závislost na heroinu, si zopakuje roli bláznivého rockera Aldouse Snowa z úspěšné komedie Kopačky.

Jako Snow tentokrát v nové komedii s názvem Dostaň ho tam! pojede do Řecka. Brand přiznává, že scenárista použil jeho vlastní zážitky pro příhody jednoho z hlavních hrdinů filmu. "Protože je ta postava závislá na heroinu a já se z této závislosti léčím, jsou ve filmu v tomto smyslu použity zkušenosti z mého vlastního života," vysvětluje.

"Jednou jsem ve ‚švédské trojce' omylem ejakuloval na nohu svého kamaráda a to je tam taky. Takže v tomhle filmu jsou skutečně použity historky z mého života… Lichotivé," říká s úsměvem Russell, který se nedávnou zasnoubil se zpěvačkou Katy Perry.

Bude i kniha?
Protože se ve filmu objevuje opravdu mnoho jeho vlastních zážitků, uvažuje Russell o zfilmování své autobiografické knihy My Booky Wook. V ní popisuje své zážitky. Počínaje problémovým dětstvím až k závislosti na alkoholu, heroinu a sexu.

Pokud by mělo ke zfilmování dojít, chce Russel, aby jednu z hlavních postav hrála Natalie Portmanová. Prohlásil, že už "sám sebe hrál příliš dlouho a že už by měl konečně dostat příležitost někdo další. A já si myslím, že Natalie Portmanová je právě ten správný ‚týpek' pro tuhle práci."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5