Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Twilight sága: Nový měsíc, / foto: SPI

Twilight Rozbřesk dorazí do kin příští rok!

Třetí díl upíří romance přijde do kin letos v létě. Termín uvedení závěrečného dílu série Twilight do kin je již také znám.

"Rozbřesk se v kinech objeví 18. listopadu 2011," potvrdilo portálu Access Hollywood ve středu 5. května studio Summit Entertainment.

Film se v kinech začne promítat rok a půl po uvedení třetího dílu série Twilight sága: Zatmění, která do českých kin přichází 1. července.

Počkejte si víc než rok
Bill Condon, režisér filmů Dreamgirls či Bohové a monstra, nedávno souhlasil s tím, že film natočí. V dopisu fanouškům zažertoval o tom, že ve filmu nebudou hudební čísla.

Žádné z oznámení týkající se uvedení filmu do kin nepotvrzuje zvěsti o tom, že by Rozbřesk mohl být rozdělen na dva filmy, jako tomu bylo u posledního dílu Harryho Pottera. Tato možnost je tedy vysoce nepravděpodobná.

Jak už uvedl portál AccessHollywood.com, Rozbřesk bude mít světovou premiéru na filmovém festivalu v Los Angeles 24. června 2011.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 67