Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Harry Potter a Relikvie smrti - 1. / foto: Shutterstock

Daniel Radcliffe se děsí konce Harryho Pottera

Daniela Radcliffa ničí skutečnost, že se dotáčí poslední scény závěrečného dílu Harryho Pottera.

Dvacetiletý herec se zhostil hlavní role už v prvním filmu Harry Potter a Kámen mudrců. Ten se v kinech objevil v roce 2001. V nejbližší době bude natáčet poslední scény závěrečného dílu Harry Potter a Relikvie smrti 2 v Londýně. Úplného konce natáčení se prý děsí.

Konec je smutný
"Budu zničený, až to skončí. Všechno kolem Harryho Pottera je hodně propojeno s mým životem," říká Daniel.

Emma Watsonová, která ve filmové sérii hraje Hermionu Grangerovou, k tomu dodává: "Mám pocit, jako by někdo umíral. Tahle láska a poznání je prostě něco neskutečného. Taky to ve mně vzbuzuje spoustu emocí."

Emma se na konec těší
Materiál z posledního dílu Harryho Pottera - Relikvie smrti - posloužil na dva filmy. První do českých kin přijde 18. listopadu 2010 a druhý bude následovat v červenci 2011, právě deset let po uvedení prvního dílu čarodějné ságy.

Emma se těší na odpočinek, až natáčení skončí. Nepožene se hned do žádných větších filmových projektů. "Neplánuji si, že bych tohle léto pracovala. Dám si trochu pauzu a užiju si to, opravdu," dodává přesvědčivě dnes již dvacetiletá Harryho spolužačka z Bradavic.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 35