Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Bontonfilm

Tom Cruise a Cameron Diazová jsou Zatím spolu, zatím živí

Nenechte si ujít bláznivou akční komedii.

Tom Cruise a Cameron Diazová se setkávají před kamerami po téměř 10ti letech, aby zažili nejneuvěřitelnější jízdu tohoto léta! V režii Jamese Mangolda (Walk The Line) se nám představí jako hlavní hrdinové akční komedie Zatím spolu, zatím živi (premiéra 29. 7. 2010).

Cruise tajným agentem a Cameron Diazová ženou lapenou mezi ním a těmi, kteří ho – podle jeho slov – do té situace dostali. S tím, jak se jejich divoké dobrodružství mění v bludiště podfuků, napínavých úniků, falešných identit a opojných romantických, ale také chaotických situací, zjišťují, že jediné, na co se mohou spolehnout, jsou oni dva navzájem.

magazin.cz

Tom Cruise je známý svým přístupem k akčním scénám, při kterých se většinou nenechá zastupovat kaskadérem, ale vše natočí a zvládne sám. A nejinak je tomu i v tomto snímku.

Skok ze střechy vysoké 30 metrů, zápas s dvanácti chlapíky v nejužší části letadla nebo zběsilá jízda na motorce v ulicích španělské Sevilly skrz stádo běžících býků nebyl pro stále ještě fyzicky zdatného Cruise žádný problém.

magazin.cz

Sama Cameron Diazová říká, že je to podle ní jedna z nejlepších motocyklových akčních scén a že by v tu chvíli nechtěla sedět na motorce za nikým jiným než Tomem Cruisem.

I režisér Mangold vyzdvihuje, že akrobatické kousky, které jeho dva hlavní představitelé s odvahou prováděli, byly pro natáčení klíčové – i když trochu stresující. “Na to, že vám dvě hlavní hvězdy lítají sedm pater nad zemí, si musíte chvíli zvykat,” směje se. “Nejsmutnější je, že v době počítačové animace hodně lidí nebude věřit, že Tom a Cameron ty věci dělali sami!”

Více na www.bontonfilm.cz

Podívejte se na trailer:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19