Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: Steven Klein pro Dolce & Gabbana

Madonna dře na největší show svého života

Madonna si už začala vybírat tanečníky na to "nejpřekvapivější turné".

Interpretka nestárnoucího hitu Material Girl, která se připravuje na své šestiměsíční turné, jež zahájí na podzim, vybírala tanečníky v prestižním londýnském klubu Aura.
Hledá ty nejlepší, kteří se budou perfektně hodit pro hip-hopové ladění jejího nového programu.

"Madonna je ve vrcholné kondici, takže pro ni nebude problém odolat vyčerpání, které provází život na cestách. Tanečníky vybírala ve svém oblíbeném londýnském klubu a její milenec Jesus Luz jí přispíval svým názorem," uvedl zdroj z blízkosti zpěvačky.

Mladí tanečníci předváděli svůj talent v uzavřených a dobře střežených prostorách populárního nočního klubu a jednapadesátiletá popová stálice je spolu se svým třiadvacetiletým přítelem, který se živí modelingem, každého zvlášť hodnotili.

Na chystaném turné, které zatím nemá oficiální název, se Madonna chystá vrátit ke svým kořenům a "okořenit" vystoupení novým stylem.

"Bude to její největší a nejpřekvapivější turné. Chce se vrátit ke svým kořenům v New Yorku, s laděním ve stylu street a hip-hop. Chce připravit fyzicky náročnou sestavu tanečních čísel," dodal uvedený zdroj pro deník Daily Mirror.

Zatím poslední turné Madonny s názvem Sticky and Sweet skončilo loni v září.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13