Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Harry Potter a Relikvie smrti - 1. / foto: Shutterstock

Daniel Radcliffe: Po natáčení mi zbyly jen Harryho obroučky

Daniel Radcliffe si jako památku na filmovou sérii o čarodějnickém učni Harry Potterovi ponechal pouze brýle mladého čaroděje.

Jednadvacetiletý herec před nedávnem dokončil natáčení posledních scén z Harryho Pottera a Relikvie smrti, sedmého a zároveň posledního z filmů o mladém čaroději. Radcliffe mladého hrdinu hrál celých deset let a nakonec si jako upomínku na toto období svého života ponechal jedinou rekvizitu čaroděje. Tou nejdůležitější věcí sentimentální hodnoty pro něj jsou Harryho brýle.

Internetovému portálu HPANA s nostalgií sdělil: "Měl jsem dvoje brýle. Jedny ze sedmého dílu, které byly bez dioptrických skel. A mám také brýle se skly z prvního filmu, které teď vypadají jako nejmenší z nejmenších. Jsou roztomilé a oboje jsou blízké mému srdci. Byly tím jediným, co jsem chtěl. Hůlku jsem nechtěl a už vůbec ne to koště. Jen ty obroučky byly to jediné, po čem mé srdce prahlo."

Dvoudílný konec
Snímek Harry Potter a Relikvie smrti je rozdělen do dvou dílů. Daniel prozradil, že první z nich je úplně odlišný od předchozích filmů. A to z toho důvodu, že hlavní hrdinové jsou "vytrženi ze své bezpečné zóny".

Mladá herecká hvězda k tomu dodala: "Vidíte tyhle postavy obnažené, vytržené z jejich pohodlného a bezpečného prostředí. Náhle se společně ocitnou venku v té divočině."

První díl závěrečného Harryho Pottera a Relikvie smrti bude do českých kin uveden 18. listopadu letošního roku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18