Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 / foto: Warner Bros

Daniel Radcliffe: Emma Watsonová umí vášnivě líbat

Podlomila se mu kolena...

Daniel Radcliffe, představitel filmového Harryho Pottera, tvrdí, že když se do toho jeho kolegyně Emma Watsonová pořádně pustí, líbá opravdu "náruživě".

Polibek ho zaskočil
Během propagace nového snímku Harry Potter a relikvie smrti se ho moderátorka Kate Garrawayová z kanálu ITV začala vyptávat na líbání v poslední části filmů o mladém kouzelníkovi.

"Hrozně mne to zaskočilo! Bylo to fantastické, vůbec jsem nic takového nečekal. Vždycky jsem si myslel, že to bude takový něžný, romantický okamžik. A najednou mne vášnivě líbala. Je to docela šelma, opravdu. Rozhodně si ale nestěžuji. Určitě jsou desetitisíce mužů, kteří by si za líbání s ní dali uříznout ruku nebo nohu. Ovšem docela legrační bylo, že Rupert musel ze scény utéct, protože dostal záchvat smíchu," řekl zvědavé novinářce mladý anglický herec.

Šestka bez školy
Také vysvětlil, proč je s posledním filmem o Harry Potterovi spokojenější než s předchozími díly.

"Nejsou tam Bradavice ani školní oblečení. Zaplať pánbůh, protože posledních šest let jsem se pořád pokoušel nějak zaujmout holky ve školních uniformách," přiznal Radcliffe.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21