Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Záchod u cesty / foto: sxc.hu

VIDEO: Nejlepší záchodové scény ve filmech

Toalety zaručeně pobaví.

Je to zkrátka tak – když se ve filmu objeví záchod nějakým způsobem obhospodařovaný talentovanými komiky, je to většinou vtipná záležitost. Nebo taky trapná.

Blbý a blbější
V tomto kultovním filmu je více památných scén a tahle mezi ně bezesporu patří. Harry Dunne by v době svého výkonu jistě prohlásil, že vyprázdnit střeva je lepší než sex. Navíc to okořenil skvělým obličejovým výrazivem.

Aligátor
V tomto případě nejde zrovna o komedii, ale výsledek záchodové scény, kdy je do toalety spláchnut malý aligátorek, je následně základem série céčkových hororových filmů, na které jsme se v dětství rádi dívali.


Trainspotting
Tohle by vás mělo spolehlivě odnaučit brát drogy. Když se hlavní hrdina snímku Trainspotting vyprázdní na nejnechutnější toaletě světa, zjistí, že do ní právě vypustil i drogy. Takže je musí vyndat.



Prci prci prcičky
Legendární film všech teenagerů má několik nezapomenutelných momentů. Třeba ten, když Finch potřebuje nutně na záchod, následně skončí na tom dívčím, nedokáže zamaskovat doprovodné zvuky a díky tomu je zralý na výměnu školy.



Hadi v letadle
Upozorňujeme, že především pánové by si měli zhlédnutí této scény rozmyslet, protože jinak by se jim mohlo napříště močit o dost nepříjemněji, obzvlášť v letadle.

Zahulíme, uvidíme
Ve skvělé huličské komedii vešla ve všeobecnou známost také tato scéna, kdy jsou Harold a Kumar nechtěnými svědky toho, kterak se dvě krásné dívky předhánějí, která z nich se hlasitěji potentuje. Některé věci je zkrátka lepší neslyšet.



Scary Movie 2
Parodie Scary Movie je sice dosti levná, ale někdy i docela vtipná. Třeba když se kněz snaží z boží pomocí vykálet z podoby.



Riskni to s Polly
Tato průměrná komedie přeci jen nabídla přinejmenším jednu podařenou fekální scénu. Ta budiž upozorněním, že v bytě dívky, se kterou chcete chodit, byste neměli vykonávat potřebu, a když už je to nutné, tak zjistit, zda je nablízku dostatek toaletního papíru.



Jurský park
Na svou dobu hodně drsný film zasluhuje také pořádnou záchodovou scénu. A také ji má. V hlavní roli s Tyranosaurem Rexem.



Sin City
A na závěr něco trochu odlišného. Říkali jste si někdy, jaké to je, když vám někdo ponoří hlavu do záchoda? Tady je malé vodítko.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10