Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Harry s Hermionou se líbali. Ron při tom řval smíchy!

Rupert Grint při polibku Daniela s Emmou brečel smíchy, proto ho vyhodili z natáčení...

Rupert Grint v jednu chvíli dostal příkaz opustit natáčení nového dílu Harryho Pottera. Scénu, kdy se herečtí kolegové Daniel Radcliffe a Emma Watsonová měli vášnivě políbit, rušil svým smíchem. Ba hrozilo, že ji jeho přátelé nenatočí.

V jedné ze scén prvního dílu filmu Harry Potter a Relikvie smrti se Watsonová a Redcliffe měli políbit. Nicméně Grint se tím pohledem bavil natolik, že se nedokázal ubránit smíchu.

magazin.cz

Vášnivý polibek
"Viděli jste ten film, je to pěkně drsný polibek. Snažil jsem se držet! Rupert se ale mimo kameru smál tak, že ho vykázali ze scény. Sledovali jsme totiž, jak se mu oči plní slzami, když se úporně snažil zastavit smích," vysvětloval Daniel Radcliffe.

"Bylo to moc divné, ale šli jsme do toho a docela jsme si to užili. Mnoho mužů na celém světě by zabíjelo, jen aby se do této pozice dostalo!" dodal dnes již jednadvacetiletý hrdina filmových trháků o mladém čaroději.

Nejvýdělečnější Potter
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 má našlápnuto, aby se stal jedním z nejvýnosnějších filmů letošního roku. Jen za první víkend svého uvedení do kin vydělal přes 330 milionů dolarů, tedy v přepočtu více než 6 037 000 000 korun.

Snímek můžete v těchto dnech vidět v kinech v celé České republice.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14