Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Natalie Portman / foto: moviechopshop.com

Natalie Portmanová: Poprvé ve vášnivých scénách nahá

Filmová stydlivka se konečně odhalila.

Obdivovatelé americké herečky izraelského původu Natalie Portmanové se mají na co těšit. Na internetu se nově objevila upoutávka na její nový film, v němž se miluje zcela nahá s Ashtonem Kutcherem, a poté se spolu oba sprchují.

Podle serveru shortnews.de má jít o natolik frivolní záběry, že uživatel webu je před jejich zhlédnutím nejprve vyzván, aby kliknutím potvrdil svou plnoletost.

Zatímco Kutcher – hollywoodský krasavec a manžel hvězdné Demi Mooreové – si již zahrál různé "lechtivé" role, pro Portmanovou, která má židovské a polské kořeny, to podle zmíněného serveru bude zatím "nejžhavější prezentace" na stříbrném plátně.

Do filmové historie se Natalie Portmanová nesmazatelně zapsala již jako třináctiletá, kdy si po boku Jeana Rena zahrála roli malé Mathildy v Bessonově thrilleru Leon.

magazin.cz

Přesvědčil ji Slovák
Aktuální snímek režíroval Ivan Reitman, režisér původem ze Slovenska, který má na svědomí například legendární Krotitele duchů. Jako ostatní jeho filmy i tento bude komedie. Vypráví o vztahu dvou mladých lidí, který se má odehrávat jen ve fyzické (neboli sexuální) rovině. Jenže po čase si oba milenci uvědomí, že je mezi nimi víc.

V českých kinech bude mít premiéru v březnu a ponese název Hlavně nezávazně. Bohužel, videa, která unikla, majitel práv rychle zablokoval, takže musíte vzít za vděk jen trailerem, který odhaluje jen málo, ale zato hodně slibuje. Na zbytek si budete muset zajít do kina.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10