Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

VIDEO: Rihanna propadla S&M

Další překročená hranice, nebo jen nevinné hrátky se zakázaným ovocem?

Videoklip, který se jmenuje S&M, nemůže být krotký. Ale Rihanna ho pojala ve stylu překračujícím hranice. Všichni, kterým ještě nebylo osmnáct, by teď měli přestat číst a rozhodně by se neměli dívat na video dole v článku.

Žádný klip barbadoské hvězdy bychom nemohli označit za upejpavý, její poslední video je ale plné latexových oblečků ve stylu S&M a skandalizujících náznaků.

magazin.cz

Přitom má toto dílko na svědomí žena! Melina Matsoukas natočila už Rihannino předchozí video Rude Boy. Zde si kromě sexuálních úchylek bere na mušku i média.

Vše začíná na tiskové konferenci, kam je dvaadvacetiletá zpěvačka doslova přivlečena v šatech ušitých z novin. Muži značně vláčnou hvězdu přitisknou ke zdi a omotají ji plastikovou fólií. Kolem stojící reportéři mají v ústech rudé plastikové roubíky, poslušně přikyvují a zapisují si do bloků.

magazin.cz

V dalším záběru dokonce účinkuje známý společenský blogger Perez Hilton, který je svázán plastovou páskou a je přivázán na vodítku. V jiné scéně ho Rihanna venčí jako psa.

Jinde si zpěvačka oblečená do bílého latexového úboru bere bič a velí několika svázaným pisálkům. V rychle stříhaných záběrech ji zase vidíme svázanou a oblečenou jako holčičku. Nechybí biče, orgie ani lesbický sex.

magazin.cz

Nebyla zkrátka vynechána žádná z profláknutých sadomasochistických pomůcek, zabalených do líbivé rádobysexy popové pózy. Podívejte se ostatně sami...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27