Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Ewa Farna o moderování Andělů: Už nikdy!

Dlouho jsem dřela a málo spala, prozradila zpěvačka o velké moderátorské zkušenosti.

První velké moderování si ve středu 23. února odbyla v rámci předávání hudebních cen Anděl zpěvačka Ewa Farna. Spolu s Tomášem Klusem, jenž jí dělal garde, připravili velkou show, která diváky víc než bavila. Stálo to ale hodně úsilí.

„Ještě nikdy jsem nemoderovala takhle velkou akci a připravovala jsem se na to opravdu hodně dlouho – skoro celý měsíc, protože jsme si sami psali scénář. Asi pětkrát jsme to ještě od pondělka přepsali, a stejně to nakonec bylo jinak,“ svěřila se Ewa.

Odzpívaní Andělé
Loňští vítězové se letošního moderování ujali opravdu velmi netradičně. Celý scénář si totiž zhudebnili.

„Byla to taková naše směska různých nápadů. Na začátku jsme si s Tomášem řekli, že pro Anděly nazpíváme speciální písničku. Pustili jsme ji režisérovi a on prohlásil, že je to skvělý nápad, když všechno budeme zpívat. Tomáš tedy složil všechny ty úžasné písničky, poskládali jsme texty a bylo to. Možná to někomu připadalo trapné, možná vtipné, ale rozhodně to bylo zase něco jiného. A my jsme s tím spokojení,“ říká Ewa.

Už nikdy víc
Moderování pro ni bylo velkým zážitkem. Naučila se prý konečně pořádně artikulovat, ale kdyby přišla nabídka znovu, asi by do toho už nešla.

„Nechci, aby mě lidé vnímali jako moderátorku. Tady šlo o hudební ceny, proto jsem na to kývla. Navíc jsem to moderovala jako loňská Zpěvačka roku a Tomáš jako Zpěvák roku. A šla jsem do toho jen proto, že mi byl velkou oporou. Bez něj bych to určitě nezvládla. Nebylo by to vtipné, nebylo by to nic. Asi už bych do toho nešla. Chci být v povědomí lidí jako zpěvačka,“ říká Farna.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5