Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michal David / foto: Korzo

Michal David chystá po Katu Mydlářovi novou desku

Premiéra muzikálu Kat Mydlář zpěváka, skladatele a producenta Michala Davida (50) byla natolik úspěšná, že pokud to tak prý půjde dál, určitě napíše další. Nejdříve by ale rád natočil novou desku.

Už od konce minulého roku pracuje David naplno. Pokřtil CD a DVD ke svým padesátým narozeninám, vydal kalendář osobností, absolvoval svůj první vánoční koncert, kde si zazpíval před vyprodanou Lucernou.

„Teď bych chtěl vydat nové CD s úplně novými písničkami, které plánuji vyprodukovat někdy do ledna příštího roku. Čeká mě tedy spousta práce,“ prozradil Michal David.

Na odpočinek nemá hitmaker čas
Rád by toho ještě do důchodu hodně stihnul. „Jak často a rád říkám, odpočívat budu až nahoře. Tady si musím ten život užít. A jedu nonstop,“ vysvětlil.

magazin.cz

Za workholika se ale nepovažuje. Hlavní tajemství jeho úspěchu tkví prý v tom, že si umí práci dobře zorganizovat.
„O nic jiného nejde. Stačí si vše srovnat a zároveň si najít čas i na dovolenou či odpočinek,“ říká.

A co by si do budoucna ještě přál?
"Už jsem si to tak trochu splnil. Jsem velmi rád, že se výborně prodávají moje koncerty, a doufám, že stejné to bude i s Katem Mydlářem. Rád bych totiž udělal ještě další muzikály. Mám v plánu ještě tak dva, tři, ale určitě to bude s nějakými pauzami," uzavřel David.

V každém případě bude lepší, když Michal David napíše další muzikál nebo natočí album. Hlavně ať už se neztrapňuje na předvolebních vystoupeních pro politické strany jako v následujícím videu. Kromě Michalova „skvělého“ výkonu si povšimněte hlavně Škromachovy práce se šálou...


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6