Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Párty GTFCKD with MR.X aka AFRIKA ISLAM

hip-hopová i taneční elektronická párty

Další díl oblíbené párty GTFCKD pořadatelé pozvali legendu a velkého oblíbence klubové scény – Mr. X aka Afriku Islama z Los Angeles. Dle jeho vlastních slov má pro své české fanoušky přichystanou živelnou show, jakou tady ještě nikdo neviděl. Ta bude rozdělena na dvě vystoupení. Kratší funky part představí na VIP Boatu a poté se pochlubí taneční dvouhodinovkou přímo v klubu Lávka.

HLAVNÍ PROGRAM – KLUB LÁVKA

Akce se koná v pátek 13. 5. 2011 v klubu Lávka. Hlavní program začíná ve 22:00 a končit bude okolo 06:00. Klub pro návštěvníky bude otevřen od 21:30. Hlavní program Vám nabídne dvě oddělené hudební stage.  Na hlavní Radio Expres stage se můžete těšit na taneční elektronickou smršť v čele s Afrikou Islamem, kterého doplní legenda naší klubové scény Josef Sedloň, rezident Ketan s perkusistou Rishinem a Dannloop.

Na druhé alternativní stage Vás rozhoupe aktuální sound hip-hopu ve všech jeho podobách v režii předních českých djs, jimiž jsou oblíbené tváře tohoto stylu. Jmenovitě člen legendárních PSH Orion, dále djové Maztah a Rawal. Klub již bude plně otevřen, čímž se nabízí jeho neuvěřitelné, designované a členité prostory včetně teras v bezprostřední blízkosti Karlova mostu. O vizualizaci se bude starat celý večer VJ Luper z KinocirKus crew a Paddy V.I.A. z Artist Collective Area.

VIP PARTY BOAT TRIP
Nepříjemnější novinka 4. dílu GTFCKD je bezesporu VIP Party Boat. Ta se nám, díky již teplému počasí, vyloženě vybízí. Tato speciální loď bude vypravena od klubu Lávka v den akce, tedy 13. 5. 2011 – vyplouvá ve 20:00 a na nikoho se opravdu nemůže čekat. Doporučujeme majitelům VIP lístků dostavit se cca 30 minut před odjezdem lodi. Loď odplouvá z přístaviště, jež se nachází přímo v klubu Lávka! Poté se už naloděni naladíte na vlnu Afriky Islama a další DJe. Přejeme skvělou zábavu na palubě!

Loď vás doveze zpět ke klubu okolo 23:00. Tedy již přímo do rozjetého hlavního programu. Na této tříhodinové plavbě vás bude bavit svou show ve funky stylu Afrika Islam. Doplní ho Dj AK-47 ze seskupení Los Fishos Acidos a House of Samba spolu s Ketanem. Na lodi se budeme vlnit vyloženě ve veselých a letních rytmech funky housu, energického latina a samby. Pro naprosto všechny přítomné budou připraveny uvítací welcome drinky od hlavních sponzorů naší párty.

VIP loď má omezenou kapacitu maximálně 150 lidí. V předprodeji je již pouze 80 VIP lístků. S koupí tedy rozhodně neváhejte. Pokud si chcete párty užít se vším všudy, setkat se s Afrikou Islamem osobně, podebatovat s touto světovou hvězdou u sklenky dobrého pití, buďte s námi na VIP lodi. Nebudete litovat!


VSTUPENKY
Základní vstupné jen na hlavní program do klubu Lávka od 22 hodin si můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketportal za 200 Kč + poplatky.
Na místě si můžete základní vstupenku zakoupit za 250 Kč.
VIP vstupenku, která platí jak na VIP Boat tak do klubu Lávka, pořídíte pouze v předprodeji za 500 Kč + poplatky.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!