Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.huffingtonpost.com

Muž, který se narodil bez penisu

Příroda Andrewa Wardleho ošidila o jednu podstatnou věc – o penis. Jak dokázal bez něj dlouhá léta žít?

Život po nemocnicích

Na první pohled by to do něj nikdo neřekl. Pohledný „skoročtyřicátník“ měl dlouhá léta pověst donchuána, který obšťastnil více než stovku žen. Jenže málokdo ze známých tušil, že tento muž skrývá jedno velké tajemství  – a to, že se narodil bez penisu. Tento handicap způsobil, že ho jeho, tehdy sedmnáctiletá matka odložila a dala k adopci. Andrewa tedy vychovával pár z Walesu. Chlapec celé dětství potýkal se zdravotními problémy. Trápily ho ledviny, prodělal 15 operací a k močení používal speciální hadičku.

 

Šikana ho zatvrdila

Andrew trávil dlouhé měsíce po nemocnicích a proto do školy docházel jen sporadicky. To byla voda na mlýn jeho spolužáků, kteří ho začali šikanovat. Křehký blonďák si už v té době uvědomoval, že kdyby se někdo dozvěděl o jeho tajemství, znamenalo by to pro něj naprosto společenský propad. Proto se naučil kamuflovat. Dělal všechno, co ostatní kluci – hrál ragby, fotbal a jezdil na koni. „Když jsem byl v pubertě, začaly se mi líbit holky. Jenže s tím samozřejmě byl problém,“ přiznává a dodává, že jedinou jeho rozkoší bylo zvláštní šimrání v břiše, které pociťoval, když se do některé ze slečen zamiloval.

magazin.cz

 

První vztah skončil fiaskem

První vztah prý zažil v sedmnácti letech. Své přítelkyni ale natvrdo řekl, jak se věci mají. Ona ho i přesto přijala a jejich vztah vydržel dlouhé čtyři roky. Sexuální život páru byl jednostranný – Andrew se naučil svou přítelkyni uspokojovat, nicméně on byl o požitek z milování ochuzen. „Byl jsem šťastný, když si to užila. Byla to moje první sexuální partnerka. Chtěla v sexu pořád experimentovat, ale já jsem cítil svoje limity, tak jsme se nakonec rozešli,“ říká Andrew.

 

Přítelkyně se na něj zlobily

Pak si Andrew Wardle užil dost nevázaný život plný drog (extáze a LSD). „Když jsem byl na drogách, byl jsem omámen a moje problémy najednou neexistovaly,“ vypráví muž a dodává: „ V té době jsem měl v posteli přes stovku žen. Některé byly lásky na jednu noc, jiné se mnou prošly vztahem. Sblížení ale primárně nezáviselo jenom na sexu. Když ale některá z partnerek zjistila, zjistila, jak to se mnou vlastně je, byla hodně naštvaná. Jedna z přítelkyň mě praštila do obličeje. Jiná moje partnerka, se kterou jsem žil asi rok, mě začala podvádět. V té době jsem hodně užíval drogy, abych zapomněl na svoje ztracené mužství."

magazin.cz

 

Zrození umělého penisu

Wardle tvrdí, že jeho diagnózou trpí jeden z 20 milonů mužů. Sám se se svým handicapem naučil žít. O to více ho šokovala zpráva, že je možné, mužské pohlaví uměle vytvořit. "Médiemi v té době totiž proběhl článek o jistém Mohamedu Abadovi z Edinbourghu, který přišel o svůj penis při autonehodě. Lékařům se podařilo mužství vytvořit z kůže na jeho rameni. Pro Andrewa je tato zpráva zásadní a dává mu naději, že i on bude mít po letech to, po čem toužil.

 

První sex ve čtřiceti letech

Plánuje, že se v létě podrobí třem operacím, při nichž mu vezmou z ramene kus kůže, svalu a nervu. Z tohoto materiálu by prý měli lékaři vytvořit funkční penis. Tvrdým oříškem bude pro odborníky výroba trubičky, která by měly být procházet jak penisem, tak varletem, aby bylo pro muže možné prožít první ejakulaci. Přestože Andrew Wardle měl ve své posteli spoustu žen, cítí se jako panic. Ve svých čtyřiceti letech se konečně stane tím, čím chtěl vždycky být – plnohodnotným mužem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2