Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Neobvyklá místa k sexu, která lákají muže

Muži mají nejrůznější sexuální fantazie. O jejich tajných přáních nemají ženy většinou ani ponětí.

Britské vědce zaujalo, která místa přijdou mužům netradiční a zároveň vzrušující k sexu. Pokud v oblasti sexu rádi experimentujete, možná vás výsledky výzkumu nepřekvapí a místa, která muže k erotickým hrátkám lákají, se vám nebudou zdát ničím neobvyklá. Po čem tedy muži touží? Na jakých místech by chtěli mít sex?

Na prvním místě žebříčku neobvyklých míst k sexu se umístila sauna. Nejvíce mužů by chtělo alespoň jednou vyzkoušet erotické hrátky v sauně. Sauna je místo, kam už muži přijdou nazí a ve společné sauně mohou vidět krásné nahé ženy a hned si dokáží představit, jaký by s krasavicemi byl asi sex. Za ideální považují podle průzkumů muži parní saunu, kde si hned jen tak někdo nevšimne, co dělají lidé kolem. Erotické hrátky tak mohou zůstat utajeny. Muže však také vzrušuje fakt, že v sauně mohou být při sexu přistiženi. Sauna, ať už jakákoliv, je jednoznačně vysněným místem mužů k sexu.

 

magazin.cz

 

Sex v sauně je však zrádný a rozhodně není vhodný pro každého. Vysoká teplota a fyzická námaha, to není zrovna vhodná kombinace. Osoby s vysokým krevním tlakem nebo se slabým srdcem by si měly sex v sauně odpustit nebo se poradit s lékařem.

Hned po sauně by chtěli muži zažít sex na střeše domu. Sex na tomto místě mají muži rádi hlavně kvůli adrenalinu. Své partnerce však muž většinou básní o romantickém milování pod nebem plným hvězd. Adrenalin je však to pravé, co muže na sexu na rovné střeše láká. Muže zkrátka vzrušuje představa, že je na střeše někdo uvidí, nebo alespoň uslyší.

magazin.cz

 

Hladinu adrenalinu v krvi zvyšuje také sex na šikmé střeše, což však mnohdy hraničí s kaskadérským kouskem. Dalším rizikem může být povrch střechy. Na příliš drsném povrchu nebudou milostné hrátky jistě příjemné, stejně tak se vám nebude líbit, když vás na těle bude v horkém počasí pálit rozpálený plech.

Muže, ale také ženy, láká sex ve zkušební kabince. V obchodních centrech najdete spoustu kabinek, které nejsou tolik na očích ostatním lidem. Pokud budete mít štěstí, nebude vás při erotických hrátkách nikdo rušit. Nejvíce muže lákají zkušební kabinky v obchodech se spodním prádlem, kde se jim může ženy v sexy prádélku hned ukázat. Pokud si chcete sex ve zkušební kabince užít, zkontrolujte nejdříve, zda nejsou nainstalovány bezpečnostní kamery. V mnoha obchodech jsou u kabinek umístěny kamery kvůli zlodějům, kteří si vyzkoušené oblečení rovnou odnesou z obchodu bez placení.

Podle průzkumů je lákavým a netradičním místem k sexu pro muže i hromadná doprava. Muži mají zkrátka rádi adrenalin, proto je láká sex v autobuse nebo třeba v tramvaji. Vzrušující je pro ně představa, že je při sexuálních hrátkách uvidí ostatní cestující v dopravním prostředku, nebo že je při sexu přistihne dokonce revizor. V hromadném dopravním prostředku však sex nemusí být nutně veřejnou záležitostí. Třeba  prázdné kupé nebo prázdný vagón nočního metra vám poskytne k sexu dostatečné soukromí.

magazin.cz

 

Za další neobvyklé a vzrušující místo k sexu vybrali muži kostel. Sex v kostele, to je pro mnoho lidí hříšná myšlenka, ale lákavá. Pokud narazíte na otevřený kostel přes den, většinou v něm není ani živáčka. Na erotické hrátky tak budete mít klid a soukromí. Muže láká představa nebezpečí, že je může při sexu v kostele někdo přistihnout.

A jaké netradiční místo láká k erotickým hrátkám vás, pánové?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5