Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock

Erotické hrátky v koupelně nebo v kuchyni

Přemýšleli jste, jak může obohatit váš sexuální život opuštění pohodlí postele a ložnice? K sexu a erotickým hrátkám můžete přece využít každý kout bytu! Vezměte svou drahou polovičku do koupelny, nebo do kuchyně!

Koupelna

V této místnosti domu si můžete užít sex ve sprše. Je sice pravdou, že milenci musí být ve sprše o trošku zdatnější než na jiných místech, ale erotické hrátky zde patří k těm nejvíce vzrušujícím. Pozor si ve sprše musíte dát na uklouznutí po kluzkém povrchu a trochu promyslet tu správnou techniku milování.

magazin.cz

 

Koupelna nabízí také sex ve vaně. Pohled na nahé mokré tělo partnera je velmi vzrušující. Voda na našem těle také působí tak, že jsme citlivější na dotek. Ovšem ne všem ženám je sex ve vodě příjemný. Voda totiž mnohdy ženské tělo zbaví poševního sekretu a také na rozdíl od něho není kluzká. Žena si tak erotické hrátky ve vaně zrovna moc neužije, v některých případech může dokonce pociťovat bolest místo příjemných pocitů. Pokud se tyto problémy objeví, vezměte si na pomoc lubrikační gel na silikonové bázi.

 

 

Kuchyně

Podle několika názorů milují hlavně muži erotické hrátky na tomto místě proto, že si kuchyni podvědomě spojují s potěšením, které jim poskytuje dobré jídlo.

Kuchyně nabízí celou řadu míst pro sex. Vyzkoušet to můžete na kuchyňské lince, na stole, na židlích, zkrátka všude, kde si usmyslíte. V kuchyni najdete také celou řadu nejrůznějších „pomůcek“, jako je třeba šlehačka, led, čokoláda a podobné věci.

magazin.cz

 

Obývací pokoj

V obývacím pokoji využívá mnoho lidí k sexu gauč nebo křesla. Tyto kusy nábytku se hodí k mnoha erotickým polohám, fantazii se meze nekladou. Jistou formou předehry může být sledování erotických filmů z gauče v obývacím pokoji.

 

Prádelna

V této místnosti využijete jistě pračku a sušičku. Hlavně na ženy tato zařízení působí takřka zázračně. Vibrování pračky při procesu ždímání mnohdy ženám pomůže lépe dosáhnout orgasmu. Vyzkoušejte to sami.

 

Pracovna

Přímo jako stvořený je pro erotické hrátky velký a masivní pracovní stůl, pohodlné křeslo nebo třeba i obyčejná židle. V pracovně si jistě užijete netradiční erotické polohy. Zapojte také svou fantazii. V této místnosti si můžete zahrát třeba na přísného šéfa a jeho poslušnou asistentku. Záleží jen na vás.

magazin.cz

 

Chodba

V chodbě zažijete velmi vzrušující sex, zvláště když si uvědomíte, že vás může někdo snadno přistihnout. Muž může svou partnerku opřít o zeď nebo dveře, dobře poslouží i podlaha. Mnohdy si na chodbě užívají sex milenci, kteří kvůli své velké touze nedojdou ani do ložnice.

 

Balkón nebo terasa

Opět se jedná o vzrušující místo, na kterém vás může při sexu někdo vidět, nebo jen třeba zaslechnout vaše roztoužené vzdechy. Balkón nebo terasu mohou využít také páry, které láká milování na veřejných místech, ale stále se to ještě stydí praktikovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2