Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Netradiční místa, kde si užijete sex, na který nezapomenete

Pokud se v sexu objeví nuda a stereotyp, je to špatné znamení. Sexuální život by se neměl stát rutinou. Tomu mohou partneři snadno předejít.

Sexuologové a další odborníci se shodují na tom, že svůj milostný život můžete oživit a okořenit, když se budete erotickým hrátkám věnovat i mimo ložnici. Na milování na určitých místech prý zkrátka nikdy nezapomenete. A která místa to jsou?

 

Pokud navštěvujete rádi zábavní parky plné nejrůznějších atrakcí, můžete vyzkoušet následující typ na nezapomenutelný sexuální zážitek. Hned několik internetových serverů nabádá partnery k erotickým hrátkám na obřím kole. Stačí nasednout dole do gondoly a nechat se vyvést až na vrchol. A vrcholu můžete na této atrakci dosáhnout hned dvakrát. Jak pohodlné je ale milování na obřím kole, to musíte vyzkoušet sami. Prý na to však nikdy nezapomenete.

Pokud se vám nelíbí nápad sexu na obřím kole, zamiřte v zábavním parku na jiné místo. Nezapomenutelný sex můžete zažít údajně i ve strašidelném domě. Erotickým hrátkám se zde věnujete rovnou ve vozíku. Pokud se tedy dokážete na sex soustředit i přesto, že vás celou dobu děsí nejrůznější příšery a hrůzostrašné zvuky, zažijete prý něco, na co už nikdy nezapomenete.

Dalším vzrušujícím místem je maják. Zde vás pravděpodobně nebude ani nikdo rušit a užijete si tak milování v soukromí, a přitom na netradičním místě. Ve věži majáku si sex možná neužijí jedinci, kteří milují pohodlí. Na druhou stranu však malý prostor v majáku milence donutí k bližšímu kontaktu, objetí a splynutí.

magazin.cz

 

Milovali jste se už někdy v myčce aut? Jednou by to měl na tomto místě vyzkoušet prý každý. Na rychlý sex v autě, které právě omývají kartáče, údajně také nelze jen tak zapomenout. No, vyzkoušejte to sami…

Netradiční sexuální zážitek se vám naskytne také na plachetnici. Zvlášť, když nastane bezvětří a nic nepohne plachtou, můžete si chvíli čekání na vhodné povětrnostní podmínky zkrátit příjemnou činností, jako je právě sex. Zažijete tak romantické a ničím nerušené milování.

Maškarní bál někdy přímo vybízí k jednorázovým románkům. Muži zde potkají ženy v atraktivních oblečcích, dámy zase okouzlí třeba superhrdinové. Vzrušující může být také fakt, že někdy člověk ani netuší, kdo se skrývá pod maskou. Při takových sexuálních zážitcích ovšem nikdy nezapomínejte na kondom!

 

Zatímco většina lidí se před bouřkou ukryje v pohodlí domova, vy můžete se svým partnerem vyjít ven a najít si nějaké osamocené místo jako stvořené pro milování. Sex při burácení hromů a kapkách padajícího deště bude jistě vzrušující.

Pokud jste odvážní, vyzkoušejte erotické hrátky v taxíku. V tomto případě by nebylo zrovna vhodné rozptylovat řidiče tím, že se budete na zadních sedačkách oddávat sexu. K uspokojení vám však mohou pomoci ruce…

magazin.cz

 

Některé internetové servery párům doporučují sex ve skleníku. Ačkoliv vám to může připadat jako podivný nápad, některé lidi vzrušuje zde přítomné vlhko a horko spojené s květinami. Pak si připadají jako v tropické přírodě.

Převlékací kabinka, to je místo pro odvážné páry, které vzrušuje fakt, že by je mohl při sexu někdo snadno přistihnout. Než si na tomto místě tedy začnete užívat, zkontrolujte, zda zde nejsou umístěny bezpečnostní kamery, zda závěs vše schová a snažte se být potichu.

 

Vyzkoušet můžete i sex v telefonní budce, ovšem jestli dnes ještě nějakou osamělou vůbec najdete. Abyste nikoho z vašeho okolí zbytečně svým chováním nepohoršovali, počkejte se svou touhou až do setmění. Pak už vás snad nikdo nebude rušit. Pohodlí však na tomto místě moc neočekávejte.

magazin.cz

 

Pokud chcete zažít nezapomenutelný sex, najděte si opuštěnou dětskou houpačku. Stačí, když si na ní muž sedne a žena pak usedne na jeho klín. Sexuální prožitek má ještě zintenzivnit jemné pohupování na houpačce. Stačí jen zkusit a uvidíte, co je na tom pravdy.

Chtěli byste vyzkoušet sex na veřejnosti, ale stydíte se? Pomilujte se tedy nejprve na balkóně nebo na zahradě svého domu. Jenom si dejte pozor na zvědavé sousedy.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!