Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Co o muži prozradí oblíbená sexuální poloha

Každý má rád něco jiného – i v sexu. Někdo nedá dopustit na klasiku v podobě misionářské polohy, zatímco někdo miluje experimenty.

Oblíbená sexuální poloha prý řekne o člověku více, než si myslíme. Každý zkrátka upřednostňuje v oblasti erotických hrátek něco jiného. Podívejme se nyní na několik oblíbených sexuálních poloh a co vypovídají o povaze a vlastnostech muže, stylu jeho života a vztahu k opačnému pohlaví.

 

Misionářská poloha

Klasiku v podobě misionářské polohy upřednostňují muži (ale také i ženy), kteří ve svém životě a soukromí nemají rádi risk. Také se nejraději řídí podle přesně stanovených pravidel. Muži milující misionáře mají ve většině případů rutinní povolání, kde každý den vykonávají tu samou činnost. Takoví jedinci si pak často hledají partnerku, která jim je povahově podobná. Pak tento vztah vydrží, protože si dvojice velmi rozumí i v oblasti sexu.

 

magazin.cz

 

„Psí“ poloha

Tato sexuální poloha je vlastní mužům, kteří chtějí ženu podvědomě ovládat. Někdy je ovšem i nepříjemně ponižují. Odborníci tuto polohu spojují s jedinci, které od puberty trápí problém špatného vzhledu, kvůli kterému neměli nikdy u dívek úspěch.

 

Žena nahoře

Mnoho mužů miluje sexuální polohu, při níž je žena nahoře. A ti, kteří to milují, si zvykli na takový život, kdy dostanou, co chtějí, a to nejlépe na zlatém podnose. A to platí i v oblasti erotických hrátek. Muž ležící na zádech většinou spokojeně pozoruje ženu, která řídí, jak se milostný akt odehrává. Odborníci pak přišli na jednu zajímavost – muži milující tuto polohu jsou nejčastěji jedináčci.

magazin.cz

 

Lžička

Při této sexuální poloze leží oba partneři na boku, přičemž je žena vpředu a muž leží za ní. Pokud si muž velmi oblíbil tuto polohu, znamená to, že prioritou v jeho životě je vztah s jeho partnerkou a kvalita tohoto vztahu. Někdy však tito muži mají porušenou sebeúctu, protože si je často dobírá jejich okolí. Jakási záchrana a podpora je pak pro ně právě spokojený a kvalitní vztah s jejich partnerkou. K ní se chovají jako k princezně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2