Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chcete mít větší prsa?

Dámy, nejste spokojené s tím, co vám příroda nadělila? Nezoufejte, existuje celá řada „zaručených“ rad, které vám dokáží zvětšit prsa.

Existuje celá řada rad i přípravků, které mají působit na zvětšení prsou. Trh je tak plný nejrůznějších „zaručených“ krémů, mastiček, gelů nebo tablet k vykouzlení bujného poprsí. Bohužel se ve většině případů dostaví velmi malý efekt, někdy dokonce nulový. A tak ženy raději hledají řešení u plastických chirurgů. Pokud chcete vyzkoušet některé rady, nebo se u nich alespoň zasmát, čtěte dále. Jaké triky mají ženy v různých zemích na zvětšení prsou?

 

 

Itálie a síla měsíčního světla

Italky nejspíš vždy toužily po větším poprsí. V dobách středověku totiž vznikla tradice, kdy Benátčanky lezly v noci na střechu domu a nechaly na svou hruď dopadat měsíční paprsky. To mělo pomoci k bujnému poprsí. Aby byl efekt ještě lepší, pronášely ženy při tomto obřadu ještě zvláštní magickou formuli. Dnes už snad žádná Italka této babské radě nevěří.

magazin.cz

 

Anglie a parafín

Angličanky nebyly s velikostí svého poprsí spokojeny asi nejvíce ve viktoriánském období dějin, A z tohoto důvodu i hazardovaly se svým zdravím. Okamžitého a údajně také ohromujícího efektu totiž docílily, když si injekční jehlou přímo do prsou aplikovaly roztavený parafín. Ženy si takto sice pomohly k bujnému poprsí, zaplatily za to však krutou daň. Ve většině případů totiž onemocněly rakovinou.

magazin.cz

 

Česko a pivo

České ženy jsou zřejmě vynalézavé, protože mají pro zvětšení prsou hned několik rad. Větší prsa tak mají zaručit třeba některé potraviny či nápoje. Pokud i vy toužíte po bujném poprsí, zařaďte do svého jídelníčku černé pivo, mléčné výrobky, vejce, sóju nebo buráky. Těžko říct, zda potom budou vaše prsa větší.

magazin.cz

 

Thajsko a zázračná rostlina

Thajky mají na zvětšení prsou „zázračnou“ rostlinu, která nese název Kwao Krua (Pueraria mirifica). Pokud se užívá její kořen, zvětší se poprsí, a to nejen ženám, ale i mužům. Toho využívají transsexuálové, kteří touží po krásných ženských ňadrech. Úplně bez chyby rostlina Kwao Krua asi ale nejspíš nebude. Nedoporučuje se užívání mladistvým, těhotným a kojícím ženám.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!