Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zajímavosti o penisu

Myslíte si, že o penisu víte vše a nic vás nemůže překvapit? Následující fakta vás možná i pobaví.

Že existuje něco, jako je chirurgické zvětšení penisu, to asi víte. Nejčastěji tento chirurgický zákrok podstupují údajně muži v Německu.

Pohlavní styk trvá v průměru asi dvě minuty a padesát vteřin. Tento údaj je mimo jiné výsledkem toho, že někteří muži zkrátka nemají moc dlouhou výdrž.

Každý muž má jedno varle o trochu níže než to druhé, a to z jednoho prostého důvodu – aby se o sebe neotírala.

V průměru má každý muž erekci jedenáctkrát během jediného dne! V průměru každý muž pak během celého svého života zažije asi 7200 ejakulací.

magazin.cz

 

V mužském spermatu byste našli jenom minimum kalorií. V množství odpovídajícímu zhruba jedné čajové lžičce by jich bylo zhruba jenom pět. Mimo jiné je ve spermatu obsažena kyseliny citrónová, fruktóza, aminokyseliny, enzymy a voda.

Odborná studie z roku 2007 ukazuje, že 30 procent mužů nad 15 let věku je obřezaných. Jenom v Americe pak toto číslo stoupá na 80 procent. Masivní obřezávání se v této části světa rozšířilo již v 19. století. Tehdy lidé věřili, že obřízka je jakousi prevencí mužů před masturbací, na kterou bylo pohlíženo jako na něco škodlivého.

Názor na obřízku se během dějin měnil. Jejím zastáncem a dalo by se říci i propagátorem byl například francouzský král Ludvík XVI.

S přibývajícím věkem muže dochází ke snížení citlivosti jeho penisu. Tento proces se počíná asi po pětadvacátém roku věku. Pánové, pokud vás to vyděsilo, nezoufejte, má to i svá pozitiva. Díky tomu se zvýší vaše výdrž.

magazin.cz

 

Z předkožky novorozených dětí jsou lékaři schopni vypěstovat jakousi náhradní kůži. Z jednoho „kusu“ je možné získat až 23 tisíc čtverečních metrů kůže!

Chuť spermatu velice ovlivňuje složení mužova jídelníčku. Nejhůře se na chuti podepíše červené maso nebo třeba mléčné výrobky. Naopak ji dokáže zlepšit například banán.

magazin.cz

 

Stále hledáte spojitost mezi velikostí nohou a penisu? Tak na to zapomeňte, je to čistý nesmysl.

Největší penis světa měří 34 centimetrů.

Erekci může mít i muž, který již zemřel. K tomuto jevu prý dochází docela často.

Také malí chlapečci ještě v maminčině bříšku mají často erekci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1