Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Je psycho? Jak jí dát kopačky!

Prakticky každý muž alespoň jednou v životě narazí při randění na poněkud podivnou dívku, ve zkratce prostě psycho. Takový zážitek se pak už jen stěží dá vymazat z paměti. Když jí ale nedáte kopačky, doplatíte na to.

Jak psycho poznáte? Je to jednoduché. Prudké změny nálad, špehování a slídění ve vašem soukromí, nátlak, citové vydírání, to jsou hlavní znaky skutečně "osudové" přitažlivosti. Jestli jste se v podobném vztahu někdy ocitli, nejste sami, takových mužů je mnoho. Uchovat si přitom zdravý rozum je někdy nad síly i odolného jedince…

 

Věnujeme tento článek těm, kteří hodlají takový vztah ukončit, a to s co nejmenšími ztrátami. Přečtěte si pár rad, jak vyváznout ze vztahu s psychem.

 

1. Před rozchodem si sbalte všechny věci

Tohle je první a hodně důležitý krok. Pokud to nestihnete, nejspíše o ně přijdete. Začněte se chystat už pár týdnů před samotných rozchodem. Samozřejmě ne okatě, pomalu a jemně. Pokud vás při tom čapne, nejspíše zničí to nejcennější, co vlastníte.

 

2. Sbalte jejích pár švestek

Opravdu, zapakujte ji oblečení, cédéčka, šminky, prostě cokoliv, co najdete do její tašky. Musíte být připraveni. Přece nechcete, aby si pro věci chodila ve chvíli, kdy se vám to zrovna nejméně hodí a vytvářela tak další stres a tlak. Když jí všechno zabalíte, vezmete jí záminku, jak vás v budoucnosti překvapit a zaskočit.

 

Vyvarujte se také vrácení dárků, které vám dala během vztahu, to jí může přivést k nepříčetnosti. A nejspíše i přivede. Nedělejte to, věřte nám.

 
3. Změňte svá hesla

Chraňte se na všech frontách. Jestliže znala hesla vašeho e-mailu či přístup k profilu na komunitním fóru, můžete být brzy v průšvihu. Změňte proto vše dříve, než dojde k samotnému rozchodu, pak už může být pozdě. Elektronické řádění jí jde určitě stejně dobře jako to reálné.

 

Nezapomeňte také vymazat ji ze všech svých kontaktů i instant messengerů, nesmíte jí dát příležitost jakkoliv vás znovu oslovit. Možná budete muset změnit i telefonní číslo a vůbec celý e-mail, pokud se rozhodla vás zničit nonstop hovory a výhružnými dopisy.

 

4. Rozejděte se na veřejném místě

Požádejte ji o setkání v kavárně a přineste si s sebou už své věci, nebo její sbalenou tašku, ať se nemusíte společně vracet do bytu. Veřejné místo je dobré v tom, že některé zastraší od chuti udělat vám scénu. Pokud jí tato chuť neopustí, aspoň máte svědky, jak to celé proběhlo, kdyby vás chtěla z čehokoliv obvinit. Nepodceňujte rozzuřenou psycho…

 

Buďte struční a rychlí. Nenechte se zatáhnout do několikahodinové rozepře, která může vyústit v slzy a šílené drama.

 

5. Žádný sex na rozloučenou

A ani cokoliv jiného, objetí, polibek… Prostě nic. Jinak se vám může stát, že zjistíte, že je stále sexuálně atraktivní a ona zase to, že pokud se bude opravdu snažit, tak vás nejspíše získá zpět. Nesmíte už překročit intimní linii, buďte přísní k sobě i jí. Nemusíte být krutí, stačí prostě odmítnout. A to za každou cenu…

 

Nepřistupte na její návrh být dobrými kamarády, její záměr je dostat se vám zpátky do života. Musíte být opatrní.

 

6. Rozchod okamžitě zveřejněte

Muži většinou drží soukromé věci v tajnosti a o detailech intimního života se příliš nebaví, dokonce ani s přáteli. Ale tohle je jiná situace, doporučujeme všem blízkým přátelům, rodině, kamarádům sdělit, k čemu došlo. Když to neuděláte, riskujete, že se psycho pokusí přes ně získat vás zpět. Nemusíte vykládat podrobnosti, stačí sdělení: Je konec a ubezpečení, že už s ní nechcete nic mít.

 

Pokud se snaží dostat se za vámi do práce, dejte vrátnému či recepční nebo komukoliv z firmy na vědomí, že u vás není vítána.

 

7. Změňte svůj denní program

Každá správná psycho moc dobře zná vaši každodenní rutinu a stereotyp a dokáže toho využít. Ví, kdy vstáváte, kdy chodíte do práce a kdy na oběd, kdy se vracíte domů, kdy máte fotbálek i kdy chodíte nejčastěji do kina a kam. Zná vás nazpaměť, proto se musíte změnit. Nesmíte být čitelní a nesmíte jí dát příležitost, aby vás „náhodně“ potkávala několikrát denně.

 

Změňte i parkovací místo u práce i doma. Přece nechcete, aby se pomstila na vašem plechovém miláčkovi. A změňte na pár měsíců i svůj oblíbený bar, dobré pití a jídlo mohou mít i někde jinde…

 

Po takovém rozchodu s psychem není třeba zoufat, naštěstí po světě běhá spousta vyrovnaných žen, které čekají na muže svých snů. A tím princem můžete být třeba vy.

Zažili jste někdy rozchod s takovou holkou?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 160