Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nestyďte se při sexu!

Někteří lidé jsou stydliví. A to třeba i v posteli. Stydlivost v sexuální stránce značí nízké sebevědomí, obavy z nedokonalostí vlastního těla či potíže s přirozeným uvolněním.

Mějte rádi sami sebe

Pokud máte problém se stydlivostí při sexuálních hrátkách, v první řadě se naučte mít rádi sami sebe a své tělo i se všemi jeho nedostatky na kráse. Pamatujte, že nikdo není dokonalý. Odborníci doporučují lidem, kteří nejsou se svým tělem spokojení, aby občas doma chodili nazí. Přitom by se na sebe měli podívat do zrcadla a hledat na sobě to hezké. Zároveň si tak člověk na své tělo zvykne a postupem času získá pocit, že je stále pro svého partnera atraktivní. I přesto, že vaše tělo není možná dokonalé, váš partner na vás vidí především to krásné a stále po vás touží.

Masturbace

Masturbace, to je záležitost zcela přirozená a dokonce i zdraví prospěšná. Své tělo při sebeuspokojování dobře poznáte, zároveň zjistíte, co se vám líbí a naopak nelíbí. To člověk uplatní i při sexuálních hrátkách s partnerem. Svému sexuálnímu partnerovi by měl člověk věřit a otevřeně s ním o sexu a svých touhách mluvit. Proto se nestyďte masturbovat a hovořit o sexu se svým partnerem. To je klíč ke šťastnému sexuálnímu životu.

Zbavte se obav

Nic nezkazí sex tak, jako zbytečné obavy. Zapomeňte tedy na strach z toho, že nedosáhnete orgasmu nebo, že naopak vyvrcholíte moc brzy. Zkrátka se nestresujte. V některých případech je vhodné navštívit odborníka, který člověku pomůže tyto psychické problémy překonat.

Zábava a uvolnění

Nezapomínejte na to, že sex je hlavně zábava a uvolnění. Pokud vás sex neuspokojuje a nemáte z něj radost, zjistěte příčinu tohoto problému. Nebojte se uvolnit a erotické hrátky si naplno užívejte.

Nestyďte se při sexu!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!