Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milostná předehra / foto: shutterstock

Sexem k orgasmu? Tato doporučení vám snažení ulehčí

Sex není žádná věda. Pro obě strany představuje hlavně nekončící zábavu spojenou s příjemným prožitím. A to by přece nebylo ono bez pomyslné třešničky na dortu - vyvrcholení. Jak jej u žen dosáhnout?

U mužů tento problém paradoxně zcela odpadá. Problém však může nastat u žen. Existují případy (a není jich zrovna málo), kdy se ženy zpovídaly z neznalosti vlastního orgasmu. Zkrátka jej nikdy v životě nezažily. Pokud se jedná o milostný pár, většinou padá vina na triko muže.

To přece on má svou drahou polovičku vynést až na vrchol. Mnohdy si však za to může žena sama. Často se přichází na to, že za důvodem nevyvrcholení může samotná psychika. To už ale zacházíme zbytečně moc do detailů. Tento článek je totiž o radách, které prokazatelně pomáhají dosažení orgasmu u žen. Zahoďte tedy vědu za hlavu, vyprázdněte hlavu od všech negativních myšlenek a hlavně konejte!

Poznávejte sebe sama

Dosáhnout prvního orgasmu může být pro mladou ženu sice vzrušující pocit, ačkoliv jej může doprovázet dávka strachu. Ideální je se před sexuálním stykem pořádně prozkoumat. Žena by vždy měla vědět, co jí dělá a nedělá dobře. Ideální je v takovém případě vzít některou ze sexuálních hraček (postačí obyčejný vibrátor) a? Zkoušet, zkoušet a zkoušet.

Někdy pomůže erotické prádlo
Někdy pomůže erotické prádlo

Čím tvrdší materiál zvolíte, tím větší síly při stimulaci tím získáte. Rozhodně se doporučuje hračku namazat lubrikantem, díky němuž zamezíte případnému poranění vagíny. Sexuální terapeutka Danielle Harel dále radí „Když narazíte na G bod, poznáte to tak, že příjemný pocit ucítíte nejen uvnitř, ale i po takřka celé pánvi”. Od této chvíle už stačí k orgasmu opravdu málo.

Řekněte si o pomocnou ruku

Jakmile jste naladěná na tu správnou sexuální notu, je na čase přizvat k sobě přítele. Mnoho žen říká, že chlapská ruka je k nenahrazení. Vyzkoušejte kouzlo tohoto rčení. Při správné technice, kdy muž používá k uspokojení ženy ukazováček a prsteníček, lze dosáhnout i tzv. squirtingu. To už je ale zase trochu jiná pohádka. Máte-li pocit, že se výše zmíněné nedá provést i bez partnera, máme pro vás potěšující zprávu. Vystačit si můžete i bez přítele a nese to s sebou řadu výhod.

Upravená pozice na pejska

Přestože v sexu existuje neskutečné množství poloh, jedna ze všech se osvědčila nejvíce. Pozice na pejska se při milostných aktech stala naprostou klasikou a díky své univerzálnosti ji zná prakticky každý. Zatímco ženy si pochvalují pocitu většího penisu, muž má zase přirozeně rád, že má svou partnerku, jak se říká, ve své moci.

Souhra partnerů
Souhra partnerů

V konečném důsledku tedy vyhrávají oba. Danielle Harel ale hovoří o trochu upravené verzi pejska. Podle ní dosáhnete ještě intenzivnějšího prožití, když si partner posune boky mírně nahoru. Není tak při aktu přímo za ženou, ale částečně nad ní. V této poloze se lépe stimuluje G bod.

Misionář

Misionářská poloha nemusí být nuda! I v této základní poloze se dají vymyslet leckteré zlepšováky. Namísto klasické verze, kdy muž zkrátka leží na své partnerce, si dejte pod zadek polštář. Díky tomu vyzdvihnete svou pánev, která bude pro přítele v lepším úhlu. Partner se pak může opřít o svá kolena a při milování cílit především na vrchní část vagíny. Účinek této polohy poznáte hned posléze.

Finta s rozkročenýma nohama

Poslední krok ke snadnějšímu dosažení orgasmu zní následovně - lehněte si na bok a rozkročte své nohy. Při této poloze dáváte svému příteli celou škálu možností, jak do vás vstoupit. Částečně je tato pozice i o komunikaci, kdy si obě polovičky musí navzájem vyhovět a říct, co jim je nejpříjemnější.

Sexem k orgasmu? Tato doporučení vám snažení ulehčí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!