Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
tantra ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Co všechno vás naučí tantra

Tantrická masáž vám přinese nové a ojedinělé zážitky. Zapomenete při ní na všechny své problémy a starosti.

Užijete si chvilku, kdy vás nebude nic trápit a můžete vnímat jen sami sebe a vychutnat si  příjemný dotek a bezpodmínečnou péči a chvilku rozmazlování.

Uvolněte erotickou energii

Při tantrické masáži dochází k uvolňování erotické energie, která posléze proudí do celého těla. Nejenže vás tato masáž dokáže neskutečně vzrušit, ale zároveň má spirituální podtext a blahodárně působí nejen na tělo, ale také zklidňuje mysl a léčí duši.

Pro koho je tantra vhodná

Masáž je určená pro muže, pro ženy, ale také pro páry. Uvolníte napětí, shodíte ze sebe celodenní stres a získáte novou energii a životní sílu. Tantra má za úkol spojit sexuální a duchovní prvky tak, že se dokážete dokonale uvolnit a tantrickou masáž si opravdu užít.

Zapojte všechny smysly

Málokdy v životě zažijete, aby se někdo tak dlouho a tak intenzivně věnoval celému vašemu tělu, proto je tantrická masáž tak jiná než běžná erotická masáž. Při erotické masáži zažijete vzrušení a příjemnou slast, při tantře však navíc zažijete masáž různými pomůckami tak, aby vnímaly všechny vaše smysly.

Léčebné účinky tantry

Tantrická masáž má velké množství léčebných účinků. Mezi ně patří například odstranění problémů s předčasnou ejakulací u mužů, pomáhá také při poruchách erekce, při bolestivém sexu, působí proti depresím a podporuje správnou funkci našeho těla. Dotek má také velký vliv na krevní tlak a krevní oběh. Masáž uvolňuje také svaly a pomáhá i po tělesné stránce.

Nebojte se vědomého vyvrcholení

Oblíbenost masáže u žen i u mužů je na místě, protože každý, kdo vyzkouší tantrickou masáž, masáž lingamu nebo joni, tak se cítí jako znovuzrozený. Součástí tantrické masáže může být také vyvrcholení, které je mnohem intenzivnější a silnější než jste doposud mohli zažít. Tantra vás naučí milovat své tělo a vnímat rozkoš vědomě.

Zážitek, který trvá

Vzrušení a harmonický sexuální život jsou velmi důležité aspekty pro naše zdraví, pohodu a také pocit štěstí a spokojenosti. Tantra dokonce pomáhá prodloužit náš život a zachovat fyzickou sílu a kondici do vysokého věku. Může být také skvělým pomocníkem, jak léčit neplodnost. Tato smyslná tantrická masáž s vyvrcholením vám pomůže vnímat rozkoš, něhu i vášeň hlouběji a prožít veškeré erotické zážitky tak, abychom z nich mohli čerpat sílu a energii.

Naplňte svůj milostný život

Kdo by nechtěl být milovaný, opečovávaný a laskaný? Každý člověk si zaslouží splnit své sny a tantra tak může být jedním z nich. Po tomto zážitku začnete svůj sexuální život vnímat plněji, a to se může pozitivně odrazit také v mezilidských vztazích. Tantra otvírá duši, ale také srdce. Tento silný zážitek povýší vaši sexuální energii, naučí vás poslouchat tužby a přání vašeho těla a spojí vaši sexualitu se spiritualitou. V tantrické masáži si každý najde to své.

K tomuto článku není otevřena diskuze