Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Novorozenec s maminkou / foto: shutterstock

Budete mít děťátko? Pozor na prvotní komplikace

Jste těhotná a těšíte se na ten okamžik, kdy na svět přivedete nový život? Pokud ano, je dobré připomenout několik možných drobných komplikací, které mohou nastat. O jaké se jedná? Podívejte se s námi.

Zjednodušte si porod

První problémy mohou nastat už při samotném porodu. Je logické, že byste se na něho měla maximálně připravit. A to hlavně po teoretické stránce. Také je dobré vědět, že jsou produkty, které vám ho pomohou výrazně usnadnit. V takovém případě pomůže Dianatal. Jedná se o unikátní porodnický gel, který se doporučuje všem maminkám, pokud chtějí eliminovat možné problémy, které jsou s porodem spojené. V čem je tak unikátní? Má tři klíčová pozitiva:

- Snižuje celkové tření

- Snižuje bolestivost

- Zkracuje dobu porodu

Znáte pojem žloutenka novorozenců?

Jedná se o zdravotní komplikaci, která může postihovat nově narozené děti. Naštěstí nejde o problém nijak velký, jelikož stačí jenom pár dní v nemocnici a dítě je opět zdravé. Pokud bychom se měli podívat i na statistiky, tak je novorozenecká žloutenka něčím zcela běžným. Pamatujte proto na to, že se může objevit i u vás. Spolu s tím pamatujte i nato, že jde o něco poměrně běžného a není důvod se výrazně znepokojovat.

Problém může nastat i se stravováním

Také to není nic výjimečného, jelikož dané komplikace se mohou týkat i čtvrtiny narozených dětí. Máme na mysli podezření na dětskou koliku. Ta může mít hned několik příčin. Mezi nejznámější jistě paří intolerance laktózy. Jedná se o stav, kdy dětský organismus nezvládne laktózu dobře strávit, a tak se objevují bolesti bříška, křeče, ale také průjmy. Naštěstí ani zde není případná léčba nijak komplikovaná. Stačí do stravy přidávat speciální enzym, který zajistí správné fungování dětského organismu. A to samozřejmě až do doby, než se dětské tělo vyvine natolik, že dané problémy začne řešit úplně samo.

Budete mít děťátko? Pozor na prvotní komplikace

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!