Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vzrušení / foto: shutterstock

Dálkáč na orgasmus. Stiskni tlačítko!

Stačí stisknout tlačítko a výbuch vzrušení na sebe nenechá dlouho čekat. Sen mnoha lidí je vyřešen, prostě máte u sebe ovladač a když to na vás přijde, tak už víte, co máte dělat...

Doktor Stuart Meloy jistě netušil, o jakou revoluci se postará, když se coby anesteziolog pokoušel vytvořit zařízení zmírňující chronickou bolest v zádech.

Doktor Orgasmatron
Jakmile ho implantoval první pacientce, ta začala neočekávaně sténat a vzdychat. Doktor se nejprve zalekl, že ji místo zbavení bolesti přivodil ještě větší, ale žena se ukázala být naopak nadmíru spokojená. „Tohle byste měl naučit mého manžela,“ řekla. Zkrátka a dobře, prožila orgasmus.

Meloy to považoval za úsměvnou náhodu, doma se o tom zmínil ženě a bez většího přemýšlení zapomněl. Za pár dní se ale bavil s kolegou gynekologem, který ho přivedl na zajímavou myšlenku, když prohlásil, že přinejmenším třetina jeho pacientek by za takovou věc dala kdovíco.

Doktor proto neváhal a do testování si přizval jedenáct žen. Šest z nich nikdy orgasmus nezažilo, pět v průběhu života ztratilo schopnost sexuální vrchol prožít.

Meloy zavedl ženám do spodní části páteře elektrody a pomocí dálkového ovladače stimuloval výboje, jejichž impulzy původně měly zabránit bolesti.

Úspěšné testování
Ženy, které již někdy předtím orgasmus zažily, potvrdily, že se to s ním dá srovnávat. Druhá část, jež nikdy neměla to štěstí, hovořila o velmi uspokojujícím pocitu.

Osmačtyřicetiletá žena, která se na testování podílela a která ztratila schopnost dosáhnout orgasmu během menopausy, si výtvor doktora Meloye pochvalovala.

„Dosáhla jsem orgasmu hned několikrát a byly tam i chvíle, kdy jsem díky stimulování měla orgasmus několikanásobný.“

Zařízení není vůbec složité. Velikostně je na tom podobně jako kardiostimulátor a nemělo by způsobovat žádné problémy. Pacientka ho ani neucítí. Dá se navíc jednoduše zapínat a vypínat.

Takzvanému Orgasmatronu už stojí v cestě jen povolení od příslušných úřad – a může se začít prodávat.

Jen aby to neskončilo tak, že si tuhle serepetičku nainstalují všechny ženy a mužům začnou odpírat to nejpříjemnější potěšení.

Co si o tom myslíte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 201