Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Milování na vánoce / foto: shutterstock

Co potěší pod vánočním stromkem?

Vyberte dárek, díky kterému si zpříjemníte si dlouhé zimní večery, a který okoření váš partnerský život!

Stále ještě nevíte, čím překvapit svoji drahou polovičku pod vánočním stromečkem? Zkuste popřemýšlet o dárku, ze kterého se můžete těšit společně, a který přinese do vašeho vztahu jiskru a oživení.

Ať už jste zamilovaní krátce, nebo máte dlouholetý partnerský vztah, určitě nic nezkazíte tím, když si vylepšíte své intimní chvilky a vyzkoušíte něco nového. Stačí navštívit internetový sexshop, jehož přehledné stránky jsou skvělým pomocníkem a průvodcem, jak se orientovat v množství nabízených erotických hraček a pomůcek.

Klasikou nic nezkazíte

Jestliže se rozhodnete pro klasickou erotickou pomůcku - vibrátor, budete možná překvapeni, jak široká a pestrá je nabídka různých druhů, tvarů, velikostí, barev a funkcí těchto pomůcek. Stačí pouze zadat do vyhledávače požadovaná kritéria a on vám nabídne možnosti, které nejblíže odpovídají vaší představě.

Společný zážitek

Pro odvážnější doporučujeme vyzkoušet vibrátory pro páry. Ty dodají vašemu milování zcela novou dimenzi, kterou si užijete oba.

Můžete tak experimentovat a užívat si vánoční čas lépe a příjemněji, než jen sledováním televize a pojídáním vánočního cukroví, po kterém akorát přiberete. Je totiž prokázané, že společná intimní aktivita upevňuje vztah, vylepšuje postavu a celkově prospívá vašemu zdraví.

Co potěší pod vánočním stromkem?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!