Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dárek pro muže / foto: shutterstock

Jaký dárek koupit pro muže?

Je jedno, jestli to jsou Vánoce, narozeniny, svátek, nebo jakákoliv jiná událost.

Pokud hledáte skutečně zajímavé dárky pro muže, dáme vám několik tipů, se kterými pravděpodobně chybu neuděláte. O co se jedná? Podívejte se společně s námi.

Zaměřte se na koníčky

První osvědčená cesta, která zaručeně nezklame. Muži mají různé koníčky, ale trojice níže zmíněných jasně dominuje. Můžete pořídit věc, která s daným koníčkem souvisí, stejně jako můžete koupit poukázku, ať si sami vyberou. A co dnes dominuje?

- Příroda a rybolov

- Kutilství Sport

- Kupte něco do kanceláře

Ano, zajímavý dárek může být i ryze praktický. Pokud partner pracuje v kanceláři, nebo domácí pracovně, kupte mu něco do ní. Hitem mohou být diáře a kalendáře, stejně jako nezklamou třeba různá zajímavá těžítka. Jednat se ale může i o stylové kvalitní pero. Když chcete jít úplně praktickou cestou, co takhle nová tiskárna? Potom také kupte toner Q2612A, který do ní bude pasovat. Sice jde o dárek praktický, ale rozhodně se nejedná o dárek nijak špatný. Naopak.

Kosmetika nezklame

Nejlépe, pokud se bude jednat o dárkové balení ryze pánské kosmetiky. Co máme v tomto směru na mysli? Může

potěšit kvalitní parfém, voda nebo krém po holení, stejně jako třeba nádherně vonící mýdlo, nebo pánský šampon. Muži si často tyto věci sami nekupují a tak je to dobrá možnost, jak je můžete snadno a zajímavě potěšit. Jak vybrat správně? Ideální je samozřejmě zkoušet, a to hlavně podle vůně.

Miluje sport?Pokud ano, kupte mu třeba lístky na fotbal, nebo na hokej. Ani to není nic špatného, co by ho mělo zklamat. A pokud nemá tolik času a sport sleduje hlavně v televizi, nezoufejte. Co takhle mu předplatit několik sportovních kanálů na kabelovce, nebo na satelitu? Ano, i toto může být celkem zajímavá možnost, jak potěšit každého sportovního fanouška. Bez ohledu na to, jaký sport miluje.

Jaký dárek koupit pro muže?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!